Стига с тая джипка, сега се возя на служебната кола

...
Стига с тая джипка, сега се возя на служебната кола
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Целта на служебното правителство е да ме викат на разпити

Стига с тая джипка, в този момент се возя на служебната кола на партията, съобщи водачът на ГЕРБ и някогашен министър председател Бойко Борисов.

„ НСО има шест такива коли „ Тойота “ „ Секвоя “, на тях се возят Румен Радев, Стефан Янев, те ги въртят “, съобщи Борисов във връзка на доста разяснява за джипа.

„ Вчера Трифонов отиде с 3 такива “, сподели още Борисов за срещата на водача на „ ИТН “ със студенти в Пловдив.

Бойко Борисов разкритикува служебното държавно управление, обвинявайки го в неуспех на имунизационния проект. „ Да пристигна еврокомисарка да им отпере шамара, те да им вършат проект за имунизация “, уточни той.
https://www.facebook.com/PPGERB/videos/512690396746312/
„ Не ви интересува, че провалиха имунизацията. Не ви интересува, че другите страни ще ни изолират. Ние би трябвало да отговаряме на въпросите на всякакви пияници. Всеки ден питахте за какво нямаме ваксини “, сподели още Борисов на брифинг в централата на партията.

„ Всеки ден вършат пропаганда против нас “, разяснява още Борисов, а за множеството обвинявания към предходното ръководство съобщи: „ Целта е да ме викат на разпити “.

„ Разиграват целия този панаир не против предприемачи и прокурори, задачата съм аз “, счита Борисов. „ Ако желаете ме сложете на детектор на лъжата “, сподели още водачът на ГЕРБ във връзка с обвиняванията против него.

„ Къде е проекта, нали бяха подготвени с проекта? Нали пари нямаше? Я вижте какво назначиха в митниците, шефа. Надолу назначенията са контрабандисти. Разследващите публицисти по едни тематики изобщо не желаят да проверяват “, сподели още той и добави: „ Има 3 седмици до изборите, в случай че ме викнат на разпит, ще бъде по натам и вие ще бъдете осведомени “.

„ Няма повече в никакъв случай да видите канцлер на Германия, президент на Франция и министър председател на Англия да се разхождат в центъра на София “, съобщи още някогашният министър председател.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР