Стейси Соломон сподели прост трик за премахване на упоритите миризми

...
Стейси Соломон сподели прост трик за премахване на упоритите миризми
Коментари Харесай

„Бомби за тоалетна“ на Стейси Соломон „Sort Your Life Out“ за £3, които прогонват „гадните“ миризми в банята

Стейси Соломон показа елементарен трик за унищожаване на упоритите миризми в тоалетната в неотдавнашен епизод на „ Sort Your Life Out “ по BBC един.

Страшната работа постоянно се подценява от доста притежатели, само че тоалетните са разсадници за нездравословни бактерии и неприятни миризми. За благополучие, телевизионната икона и нейният почистващ екип разкриха страховит трик, който да ви попречи да прекарвате часове прегърбени над тоалетната си паница.

В епизод три от третия сериал Стейси и нейният отбор се насочиха към Нотингам, с цел да поддържат родителите -от-четирима Венеция и Елиша трансформират фамилния си дом. Двойката се грижи и за 11-годишния брат на Венеция Самуел, който беше признат след трагичната гибел на майка им единствено на 47 години.

В сърцераздирателна сцена Елиша сподели: „ Когато майката на жена ми умря и ние приехме Самуел, проектите на къщата се реалокираха в края на листата, не беше толкоз значимо, колкото неговото благоденствие и да се уверим, че той е добре. " Venicia добави: „ П...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР