Стероидите винаги са имали лоша репутация и за тях се

...
Стероидите винаги са имали лоша репутация и за тях се
Коментари Харесай

Внимание, Напомпани Батки! Вижте Истината За Анаболите, С Които Се Тъпчем!

Стероидите постоянно са имали неприятна известност и за тях се приказва като за нещо нездравословно и неразрешено. Дезинформацията нормално плаши и кара хората да се въздържат от тяхната приложимост. Наскоро Ланс Армстронг бе лишен от всички извоювани трофеи в Тур Дьо Франс, откакто бе махленски в използването на анаболи.
Стероидите понижават издръжливостта

В реалност те доста усилват издръжливостта, като спомагат производството на повече червени кръвни телца. Имат ролята да доставят О2 до тъканите и органите в тялото, което е от особена значимост когато става въпрос за физическо натоварване. Най-простият кръвен тест показващ тяхното съществуване, може да е аршин за приложимост на стероиди. Факт е обаче, че спортистите трениращи на огромни надморски височини в продължение на няколко седмици, могат да дадат същите резултати, без да са ги употребявали.

Жените могат да наподобяват като мъже

Да, дамите също одобряват анаболни стероиди, без значение дали са атлетки, културистки или елементарни спортуващи. Също както мъжете те могат да избират типа, който да използват. За страдание те страдат повече от страничните резултати като намаление тембъра на гласа, увеличаване на клитора и окосмяване. Това несъмнено се поправя от единствено себе си откакто цикъла на банкет завърши.

Дават незабавни резултати

В реалност, спортистите извършват за по-интензивни тренировки по време на стероидния цикъл. Той обаче би трябвало да е комбиниран с подобаващата диета, с цел да има оптимален резултат. Факт е, че анаболните стероиди не са вълшебен хапчета, които да оформят тялото ви внезапно. Здравословният метод на живот, комбиниран със здравословна диета, осем часов целесъобразен сън и интензивни тренировки, са от решаващо значение за крайния резултат.

Увреждат черния дроб

Използващите ги ще побързат да ви кажат, че оралният банкет е много по-вреден пред инжектирането заради простата причина, че хапчетата минават през храносмилателната система и натоварват черния дроб, като покачват равнищата на токсичност. И въпреки всичко за какво анаболните стероиди би трябвало да имат такава известност? Може би “законните “ предписания оферират нещо по-различно или пък приема на даже дребни количества алкохол не влияе на черния дроб? Това заклеймяване съществува освен отвън спортните среди, само че и там където се използват. Именно то слагат въпроса за рестриктивните мерки в приема на другите стероиди, за разлика от алкохолът, който е на свободна продажба в неограничени количества.

Смаляване на пениса

Няма доказателства, че приемът на стероиди може да накара пениса ви да се свие, само че може да се отрази на тестисите ви. Това постоянно срещано събитие измежду хората приемащи анаболи е обратимо. С други думи, незабавно откакто сте завършили с цикъла, нещата ще се върнат в първичното си положение. Съветът към мъжете, които са на стероидни стратегии и не желаят партньорките им да схванат за това е да заобикалят образния контакт на половинките им с техните тестиси. А също така могат да включат в своите подготвителни стратегии и извършения за увеличаване на пениса.

Депресия

Медиите още веднъж употребяват дезинформацията, с цел да спекулират с този мит. Както стана ясно нагоре, повишението на равнищата на тестостерон в тялото благоприятства за възстановяване на енергичността, настроението и понижаване на напрежението. А тези, които имат меланхолия по време на приема на анаболни стероиди, евентуално са страдали от нея и преди да стартират тяхната приложимост.

Забавен напредък

Предполага се, че потреблението на анаболи по време на пубертета води до прекъсване на растежа. Изследвания сочат, че няма задоволително данни за това изказване. За образец може да се даде Арнолд Шварценегер, който в изявление споделя, че е употребявал стероиди от най-ранна детска възраст и както се вижда напълно не се е отразило негативно на неговия растеж. Това несъмнено не може да се одобри като 100 процентово доказателство, само че при неналичието на задоволително научни данни, сме по-склонни да приемем изказванието за мит.

Повишен риск от рак на простатата

Изследвания демонстрират, че мъже с по-високи равнища на тестостерон са толкоз наранени от това заболяване, колкото и тези с ниски равнища. Ракът на простатата се приема по-скоро като генетично влечение. Тези изказвания са въз основата на проучвания на плъхове, а не върху хора, тъй че от тази позиция резултатите могат да бъдат задоволително неточни, с цел да се трансфорат още веднъж в мит.

Стероидите предизвикват оплешивяване
Оплешивяването при мъжете е генетично заложено. Повишаването на равнищата на тестостерон посредством анаболни стероиди, няма да доведат до оплешивяване, макар че могат да ускорят този развой. Устройствата стимулиращи растежа на косата като Power Grow Laser Comb – виж тук са целесъобразна мярка, която може да се употребява при всеки анаболен цикъл.

Повишена настъпателност

Кофеинът и някои енергийни питиета също могат да бъдат причина за повишение на агресивността, само че би трябвало ли всички прояви на яд да бъдат свързвани с анаболите? Има данни, че в действителност естрогенът е отговорен за повишение на степента на експанзия. Тестостеронът кара мъжете да се усещат по-енергични и стимулирани. Дезинформацията и изопачаването на истината трансформират това изказване в мит. Контролираните проучвания до този миг не са дали сходен резултат. Анаболните стероиди имат своето място както в спорта, по този начин и в развлеченията, само че би трябвало да знаете, че като всеки различен медикамент, неправилната приложимост, може да има своите нежелани странични резултати. Така че идващия път когато посегнете към опаковката със стероиди, имайте едно на разум./blogzdrave
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР