Степента на разпространение на британския вариант на коронавируса в Япония

...
Степента на разпространение на британския вариант на коронавируса в Япония
Коментари Харесай

И в Япония смятат, че британският вариант на коронавируса се разпространява по-бързо

Степента на разпространяване на английския вид на ковид в Япония е 1,32 пъти по-висока от в началото публикуваната версия. До това умозаключение са стигнали специалисти от Японския народен институт по инфекциозни заболявания, оповестява ТАСС, базирайки се на японската национална телевизия.
Различните разновидности се развиват в една и съща посока, съгласно заключението, което и БГНЕС цитира.
 По-големи ли са провалите от английския вид на COVID-19? По-големи ли са провалите от английския вид на COVID-19?
" Пораженията от английския вид на ковид в страната несъмнено са по-големи. Пневмониите, които ние следим, засягат знач...
Учените означават, че заради тази причина съществуващите способи за попречване на разпространяването на инфекцията може да са незадоволителни.
По време на проучването специалисти са анализирали данни за разпространяването на инфекцията в продължение на 50 дни - от 1 февруари, когато в страната е регистриран първият случай на заразяване с английски вид, до 22 март.
Понастоящем английският вид на ковид е най-разпространен в Западна Япония, по-специално в префектура Осака, която на 7 април, заради внезапното повишаване на броя на новите инфекции, вкара режим на локална изключителна обстановка. Японски учени обаче предизвестяват, че в близко бъдеще разпространяването на новия вид може да доближи столичния район.
Общо от началото на пандемията в Япония са регистрирани 494 000 случая на коронавирусна зараза, има 9300 хиляди смъртни случая. Възстановени към 455 000 инфектирани, 456 пациенти са в тежко положение.
 Близо 100% е разпространяването на английския вид на COVID-19 в България Близо 100% е разпространяването на английския вид на COVID-19 в България
Данните от последните 24 часа са много тревожни - изследвахме проби от 8 области и близо 100% е разпространяването на английския вид...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР