Степ машината е любим уред на болшинството от дамите във

...
Степ машината е любим уред на болшинството от дамите във
Коментари Харесай

Лорен Симпсън развенчава митовете за степ машината

Степ машината е обичан апарат на болшинството от дамите във фитнеса, защото уредът е претрупан с голям брой легенди, които имат потребност от развенчаване. Допитахме се още веднъж до обичаната ни фитнес инфлуенсърка - Лорен Симпсън, с цел да почерпим тази скъпа информация.

Инструкторката изяснява в своя обява, че степ машината не може с магическа пръчка да оформи мускулите на корема или дупето. Това не се трансформира, даже когато катерите стъпалата с ритници обратно. Няма да тонизирате изцяло краката си, нито ще изгорите задоволително мазнини. Най-лошото в нейните очи обаче са провокациите от по 90 минути върху степ машината.

Симпсън акцентира, че уредът неслучайно се слага в кардио салоните във фитнеса. Причината е, че това е отличен апарат за загрявка и възстановяване на издръжливостта.

В основата на отслабването постоянно стои калорийният недостиг. Не е задоволително да прекарваме часове във фитнеса, в случай че целим да отслабнем без да се съобразяваме с храната си.

Лорен още веднъж приканва дамите да се насочат към силовата зала, където са тежестите, тъй като там е мястото за ваене на мечтаното плътно тяло.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР