Стенограма от разговора на Клейтън Морис със Скот Ритър.Скот Ритър

...
Стенограма от разговора на Клейтън Морис със Скот Ритър.Скот Ритър
Коментари Харесай

Скот Ритър: В момента виждаме разрушаването на украинската армия

Стенограма от диалога на Клейтън Морис със Скот Ритър.

Скот Ритър е някогашен офицер от разузнаването на американската морска пехота и създател на книгата " SCORPION KING: America's Suicidal Embrace of Nuclear Weapons from FDR to Trump ". Служил е в Съветския съюз като контрольор по използването на Договора за очистване на ракетите със междинен обхват (INF), служил е в щаба на военачалник Шварцкопф по време на войната в Залива, а от 1991 до 1998 година е бил основен контрольор по оръжията към Организация на обединените нации в Ирак. Twitter @RealScottRitter

Морис: Уолстрийт Джърнъл е опаковал цялата заглавна страница на уеб страницата си през днешния ден с голяма, като фотосесия, съвсем като че са наели Ан Гетис да им направи фотоси. Да, това е фото публицистика. И по този начин, това са хората, погледнете на екрана си, „ Украйна се опасява от проваляне на изток без приток на военна помощ “ и всички фотоси за това по какъв начин те страдат в този момент, а европейските водачи, несъмнено, следва да се срещнат в Брюксел и имат цялостен лист с оборудването, което те желаят, с цел да могат да го изпратят незабавно. Погледнете листата – това е съветникът, дано да ревизира дали споделям името му вярно, това е консултант на Зеленски (Михайло Подоляк). Ще го сложа на екрана, напълно непосредствено ето какво споделя съветникът на Зеленски: За да приключим войната, имаме потребност от паритет в тежките оръжия.

1000 Хоуицър

300 ракетни системи за неведнъж изстрелване

500 танка

2000 бронирани машини

1000 дрона

Това е, което се надяват да получат след срещата на 15 юни, единствено преди няколко дни. Скот, какъв е твоят взор върху това – имат потребност от оръжия, и това е единствената причина, заради която губят. Сякаш не сме им изпратили задоволително.

Скот Ритър: Има нещо, което аз показах, от първия ден. Украйна стартира с една от най-големите армии в Европа, една от най-добре оборудваните армии. Те се бият против друга доста огромна войска, доста добре оборудвана войска. И стигаме до бруталността на военната математика – става дума за гибел и заличаване. Убиваш хора и унищожаваш оборудвне. И онази страна, която може да го направи по-ефективно от другата, ще победи. Русия е доста ефикасна в убиването на украинци и унищожаването на украинско съоръжение. Идва оня миг от времето, когато, в случай че всичко е в условен паритет, смилаш всичко по пътя, само че това е муден развой, само че идва миг, когато започваш да смилаш всичко по-бързо и това се трансформира с огромна експедитивност. Това виждаме сега, разрушаването на украинската войска.

- Ние не разбираме нищо от военна тактика, само че знаем това, което медиите въртят за военните тактики. Изгледжа към февруари ни беше казано, че Украйна може да се оправи, че те са борбени, че ще се вдигнат и ще отхвърлен Русия и това ще бъде лесна работа. А в този момент ни се споделя тъкмо противоположното. Този материал на Уолстрийт джърнъл споделя, че украинските сили имат единствено една артилерийска установка на 10 - 20 съветски на фронтовите линии. Тази математика няма да донесе победа, нали по този начин? Ако се реализира повече от това, което Вие нарекохте паритет, а в този момент наподобява като че ли описът е подготвен, или пък той постоянно е бил, а западните медии постоянно са излизали с това, което желаят?

- Да, западните медии постоянно са писали това, което желаят. Първо, през цялото време не е имало паритет, стартира се с преимущество три към едно в интерес на Украйна. Руснаците влязоха с някъде към 200 000 войска, а Украйна имаше 600 000 разполагаем. Украйна имаше числено предимство. Русия трябваше да прибегне до стратегически и оперативни пълномощия. Те съумяха да оформят бойното поле доста дейно в първата фаза на интервенцията, през първия месец на интервенцията. Блокираха огромен брой от украинските сили, попречвайки им да укрепят сериозни браншове. След това ограничиха линиите за връзка, унищожиха хранилища с амуниции, унищожиха депа с гориво, унищожиха линиите за връзка, попречиха командването и контрола.

Всичко това води до заличаване на бойната успеваемост на украинците, като в това време руснаците мачкат на бойното поле, тъй че, когато минаха във фаза 2, те към този момент бяха оформили бойното поле по метода, по който го желаеха. Украинците бяха ситуирани на бойното поле там, където руснаците желаеха, те просто ги вкараха в мръсната работа на убиването. Аз не желая да бъда прекомерно непосредствен, само че това съставлява една война, тя не е славна, не е героична. Тя е отвратителна гибел и заличаване от най-лошия тип. Показваха тази фотография на украинеца със железен взор – хайде, кажете истината, това е изгорял мъртвец, изхвърлен от танка, раздран, взривен на части, тъй като това е методът, по който ще наподобява след ден или два. Стотици украинци наподобяват по този начин всеки ден.

Това не е „ Спасяването на редови войник Райън “, където се потупват по раменете и отиват, това е взривяване на тела, хората би трябвало да го знаят. То не е красиво, грозно е, непоносимо е, вони. Това е войната и руснаците я водят по-брутално дейно, в сравнение с украинците могат да устоят. Неизбежността на украинското проваляне е написана още от първия ден. Ние видяхме превъзходството на съветския проект. Западът не разбра съветския проект, те си мислеха „ О, Боже, те се пробват да завладяват Киев! “ Русия в никакъв случай не се е опитвала да превземе Киев. Русия отиде там с 40 000 войска и плени 60 000 войска. Това се назовава да си използваш мозъка. Русия в никакъв случай не се е опитвала да превземе Одеса, те потопиха 10 000 бойци в залива и 40 000 бойци блокираха на място. Те форсираха запасите, вместо да отидат на изток към Донбас, запасите бяха пренасочени към Киев и Одеса. И по този метод Русия оформи бойното поле. За да могат да реализират тази впечатляваща победа с една трета от армията, която има Украйна.

И беше доста впечатляващо, всеки боен специалист, не идиотите, на които им се заплащат пари от Фокс нюз, CNN, MSNBC, те всички имат три или четири звезди на раменете си, само че са спрели да бъдат военни експерти сега, в който са взели чека от медийните корпорации, тъй като работа, за която им е платено, не е да дават военни препоръки, тяхната работа е да повтарят и да удостоверяват заключенията, които медиите към този момент са създали. Ние сме тук, с цел да ви кажем за огромната украинска победа. Генерал-лейтенант Марк Хърли, апелирам Ви, кажете ни за огромната военна победа, украинците реализираха огромна военна победа. Нищо от това не е правилно. Нищо не е правилно. А когато някой като мен пристигна, те споделят „ О, времето изтече “. Аз написах 16 поста, туита, в които изяснявам какво стана в края на фаза 1. Те имаха 3 милиона въздействия, или какъвто там е терминът. Мисля, че това много уплаши Туитър, те се чудеха дали да ги смъкват, тъй като някой си изважда роман, който е друг от тълпата.

Погледнете листата за пазар на Украйна – той потвърждава, че задниците им са сритани, тъй като в случай че ти имаш потребност от 1000 артилерийски установки, това значи, че си изгубил 1000 артилерийски установки. Ако имаш потребност от 500 танка, значи си изгубил 500 танка. Това са неприятните чисти обстоятелства. И не са единствено танкове и артилерия. Всяко едно съоръжение, което е там – това е човешки живот. За всеки танк, който е изгубен, това са три или четири живота. За всяка артилерийска установка са пет до шест живота. Ако те са изгубили 1000 артилерийски установки, това са пет до шест хиляди души мъртви.

Ако са изгубили 500 танка, умножете това по три, това са 1500 мъртви. Минимум, също така има пехота, има логистика, има доста други убити хора там. Украинците са изклани, може би в този момент признават, че имат по 200 души загуба на ден. Аз ще ви кажа, че в този момент този брой е по-близо до 600, до 800 убити дневно. На ден, 600 до 800 души, мъртви.

- Ти загатна някои от говорещите глави по малкия екран и това е удивително, тъй като ние сме работили в този свят, аз бях в мейнстрийм медиите 20 години, Натали също, и сме излезли от корема на този звяр. Но аз желая да се чуе за този човек, аз не желая да го мятам под гумите на рейса, само че това приказва тъкмо за казаното доскоро от теб. И по този начин, ти ни казваш, че губим, че няма метод, без значение от пари и оръжия, да се обърне тази работа. Но военно-промишленият комплекс към момента бие барабана, да чуем Дан Хофман, някогашен Централно разузнавателно управление на САЩ.

„ Какво е Вашето умозаключение, би трябвало ли ние да дадем още оръжие?

Да, би трябвало, безусловно. Ние би трябвало да задържим Украйна в борбата. Владимир Путин се пробва да оказва всевъзможен вероятен напън върху Украйна и Запада, той употребява храната, трансформира храната в оръжие, пробвайки се да накара Запада да понижи поддръжката си за Украйна, само че ние би трябвало да задържим Украйна в борбата, това е единственият метод да реализираме позволение, което пази освен Украйна, само че и нашите съдружници от НАТО, изключително по границите с Русия.”

- Това звучи доста страховито, само че аз бих желала да го дефинирам по различен метод, с цел да отговориш на въпроса, който виждаме постоянно в нашия чат – какво би трябвало ние, като американци, да създадем? Просто да оставим Путин да влезе и да завземе този район за себе си? Можеш ли да отговриш на това? От една страна, ние просто би трябвало да се намесим и да упражним надзор върху огъня, а има и различен мотив – какво в действителност би трябвало да създадем ние тук?

- Да. Нека да стартира с това, че Дан Хофман не е боен специалист, Дан Хофман не е анализатор от разузнаването, Дан Хофман е чиновник на Централно разузнавателно управление на САЩ и когато видя Дан Хофман, виждам компрометирани опити за шпионаж, той и неговите приятели бяха изритани от Москва, тъй като не стават за това, което вършат. И да го чувам по какъв начин приказва за военни работи, е неуместно. Така че, да оставим Дан Хофман настрани и Дан, в случай че имаш някакъв проблем с това, спори когато и да е, на всички места, аз знам твоето досие, ти знаеш моето, това е лесна работа, ти ще загубиш.

Обикновено не съм толкоз нападателен, само че през днешния ден няма никаква изгода от Централно разузнавателно управление на САЩ, изключително от тези хора, които бяха в съветския отдел, тъй като те са тези, които сътвориха тази нелепост за Путин и Русия. Те шпионираха, шпионираха, шпионираха и в никакъв случай не се научиха кого шпионират и по тази причина ядоха пердах, всичките бяха изритани, тъй като ги изловиха. Сега да дойдем на вашия въпрос, какво би трябвало да вършим? Не зная, това, което бих посъветвал всеки американец да направи, е да посети гробищен парк, гробищен парк от Втората международна война и да коленичи пред гробовете на хората, които са изгубили живота си на европейската сцена.

- Искам да погледнем твоята публикация, която през днешния ден разгласява. По-конкретно за потреблението на руснаците като пушечно месо. Може би неверно съм рабрал израза, само че това е твоята публикация от през днешния ден, че Съединените щати се пробват да употребяват Украйна като опитна лаборатория за дроновете си – ход, който Русия надали ще не помни. И идващият стадий на тази война?

- Имам поради дроновете Грей Ийгъл, които бяха създадени по време на световната война против тероризма. Това беше велико оръжие, употребявано против талибани, козари, посетители на сватбени празненства, цивилни иракчани, в една доста удобна среда, в която можеше да лети в близост без да се опасява от нищо. Но Съединените щати осъзнаха, че в случай че се опиташ да използваш това оръжие против конкурент от същото равнище, като Русия или Китай, то ще бъде свалено.

И сега са в развой на харчене на стотици милиони долари, може би даже милиарди долари, пробвайки се да подобрят Грей Ийгъл, с цел да може да играе подобаваща роля на модерното полесражение. Защо другояче Съединените щати ще изпращат четири Грей ийгъла в Украйна, в случай че знаят, че Грей Ийгъл е основан и употребен и няма да оцелее и една секунда на модерното полесражение в Украйна? Освен в случай че не целят да употребяват тази война като тестова площадка за експериментиране на нашите нови технологии, нови техники, нови процедури.

Което значи, че Украйна се е трансформирала в площадка за изследване и развиване и това е отлично, в случай че използваш единствено компютри на доктрина, само че това е площадка, на която украинци и руснаци са в борба на живот и гибел и в тази борба украинците са избивани в съответствие 1 към 20 по отношение на руснаците, само че въпреки всичко умират и руснаци. Така че, ти предизвикваш война, чиято единствена цел е да бъдат убити руснаци, само че война, в която убиването на руснаци няма да промени изхода. Колко брутално безсрамен би трябвало да си, с цел да направиш това?

- Да. Бих призовал всеки да прочете тази публикация, ще ревизира да бъде подложен линк към това, което Скот е написал през днешния ден за дроновете. Благодаря ви доста, че следвате нашия канал, както знаете бяхме забранявани, бяхме спирани, бяхме цензурирани, по тази причина започнахме личен уеб страница, с цел да останем свърани с вас гратис.

- Точно по този начин. Сега отидете на redacted.inc и се убедете, че и вие сте свързани с нас, можете да се включите още веднъж на redacted.com.

Източник " Гласове ", превод Екатерина Грънчарова
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР