Стените вкъщи са ни някак скучни, но с тапети или

...
Стените вкъщи са ни някак скучни, но с тапети или
Коментари Харесай

Роботът, с който стените оживяват

Стените у дома са ни някак скучни, само че с тапети или пребоядисване не ни се занимава. Явно доста хора го имат този интериорен проблем, а някои от тях даже са се заели с решението му.

Какво ще кажем стените в хола да оживяват, като пресъздават моментните ни мисли или пък някоя готина картинка, която преди малко сме видели в интернет? Възможно е, и то единствено с една дребна джаджа.

Името й е Scribit и откакто събира повече от два милиона $ в платформата Kickstarter, се трансформира от готина концепция в осъществен план. Публичният й дебют бе на Седмицата на модата в Милано преди няколко месеца.



А ето какво тъкмо съставлява. Робот, който рисува върху отвесни повърхности, а по-късно изтрива творенията си, с цел да освободи място за нови.

Единственото, което ни би трябвало, са два пирона, забити в стената, и контакт. Свързва се със смарт телефона и се управлява благодарение на особено създадено приложение - Scribit app.

Публикация, споделена от Huro Life (@hurolife) на Юли 20, 2018 в 5:48 PDT

Джаджата работи с четири цвята по едно и също време , като можем да ги избираме сред общо 24. Има и вградена гума, която се оправя сносно. Технологията е патентована и ни разрешава да пишем/рисуваме и трием от стената колкото си желаеме пъти.

Дали ще напишем листата си за извършване на покупки, ще честитим с ексцентрично обръщение рождения ден на обичания или ще се порадваме на схема на обичаната постройка - Scribit е в подготвеност да извърши желанието ни.

Публикация, споделена от The Good Life Studio (@thegoodlifestudio) на Юни 18, 2018 в 7:16 PDT

Роботът е подобаващ и за офиси, заведения за хранене и разнообразни обществени места.

 Роботът, който се грижи за цветята ни
Роботът, който се грижи за цветята ни

Улеснение на шест крайници

Scribit ще бъде в продажба от декември, а на уеб страницата на основателите му към този момент можем да създадем предварителна поръчка. Цената обаче към момента не е оповестена.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР