Стефанос Циципас е бил посъветван въобще да не участва на

...
Стефанос Циципас е бил посъветван въобще да не участва на
Коментари Харесай

Циципас: Докторът ми каза да не участвам на Australian Open

Стефанос Циципас е бил посъветван изобщо да не взе участие на Aустрелиън Оупън. Това разкри самият той в изявлението на корта, откакто победи Яник Синер с 6-3, 6-4, 6-2 и доближи третия си полуфинал в Мелбърн.

„ Докторът ми сигурно гледа в този момент. Той ми сподели да не пътувам за Австралия, само че аз съумях да го опровергая “, съобщи гръцкият тенисист.

„ Знаех, че се изправям против един доста постоянен състезател. Бях доста стабилен в играта си. Не чаках да се показва толкоз добре. Сервисът ми работеше добре. Имайки и тази аудитория зад тила си, това те въодушевява “, сподели международният №4.

„ Моят противник през днешния ден нямаше същият опит и това изигра своята роля. Последните години изиграх такива мачове със мощни противници. най-важното е да бъдеш непретенциозен, преклонен, това е началото, оттова се стартира “, добави Циципас.

Относно смяната в хода на мача и слагането на преносимия покрив, гъркът разяснява: „ Условията се трансформираха, топката не отскачаше толкоз високо, само че се приспособих и се получи. “
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР