Стефан Янев учреди партия Български възход. Бившият служебен премиер реши

...
Стефан Янев учреди партия Български възход. Бившият служебен премиер реши
Коментари Харесай

Стефан Янев: Ще работим за реализиране на националния ни интерес

Стефан Янев учреди партия " Български напредък ". Бившият длъжностен министър председател реши да поведе своя партия, откакто подаде оставка като боен министър в кабинета " Петков ".

" Целта на партията е стабилно да се работи за осъществяване на българския народен интерес и сигурността на българските жители ", съобщи той на конференция в НДК. По думите му от " Български напредък " желаят българите " да живеят в изискванията на правдивост и съгласие със себе си, институциите и управляващите ".

" Целта на това заседание беше да се одобри уставът, да се изберат управителни органи на Политическа партия " Български напредък " и всички документи да бъдат показани в съда за регистрация. Благодаря на всички учредители и посетители. Целта на днешното заседание е изпълнена, може да се поздравим с следващата минала стъпка и вървим към регистрация ", добави Янев.

" Това е дълготраен партиен индивид, който има упоритост да взе участие във всички типове избори, в това число в случай че има предварителни парламентарни ", безапелационен бе той. По думите му сега " лявото " и " дясното " политическо пространство са неразбираемо обусловени, написа dnes.bg. " Български напредък " ще работи в идеологическия набор на народен консерватизъм.

Политиката ни ще бъде обърната към обичайните полезности - учебно заведение, семейство, религия, общественост, колектив сред българите. Това политическо пространство допуска взаимоотношение с всички политически сили. Нашата партия ще сплотява всички качествени морални хора с гении ", уточни Янев.

По-рано вторият човек в новата партия - Ралица Симеонова, разгласи, че се дистанцира от групировката. Причината, посочена от нея във Фейсбук, са кадровите решения в партията.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР