Стефан Янев ще изиграе важна роля в следващото управление на

...
Стефан Янев ще изиграе важна роля в следващото управление на
Коментари Харесай

Осман Октай: ПП пака ще са първа политическа сила, но не си дадоха сметка, че влизат в леговището на алигатора

Стефан Янев ще изиграе значима роля в идващото ръководство на страната... Много по-лесно в политическата кухня да се договориш с бизнес план, хвърляш 2-3 милиона и се разбираш, имам поради Има Такъв Народ. Много по-трудно е да се схванеш с " Позитано " - и милиардите ще ти вземат, и нож в гърба ще ти вземат. Това съобщи счита Октай, политически анализатор, някогашен заместник-председател на Движение за права и свободи пред БНР.

" Така нареченият " равномерен анемичен преход " сътвори доста проблеми през последните 32 години. Ние сме може би една от дребното страни, които не можаха да основат народен етничен темперамент, държавническа позиция. Винаги сме разграничени. Това е огромният проблем. Колкото повече опълчване има, толкоз по-слаба страна ще бъдем, лесна за манипулиране и за приложимост от външните сили ", уточни той пред БНР.

" Формациите, които реализираха обединението през декември, не желаят да заплащат високата цена, че са отговорни за разпада на обединението. Още оттогава единствено управлението на Политическа партия демонстрираше доверчивост, че всичко е наред. Затова предвиждах, че по време на дебатите за бюджета различията ще изпъкнат, всеки ще дърпа чергата към себе си и това ще унищожи обединението. Отиваме на предварителни избори ".

Анализаторът предвижда, че президентът ще връчи третия мандат на Българска социалистическа партия: " Иначе мъчно ще изясни за какво прескача Българска социалистическа партия. Той не желае да обиди комунистите, бесепарите, не желае да го освиркат. Всичко пролича на срещата с Корнелия, без значение че искряха обидни искри сред тях ", безапелационен е той.

Осман Октай показа за разочарованието си от Румен Радев: " На обща фотография в медиите видях прегръдката му с Николай Вълканов, нещо в мен се прекатурна. Николай Вълканов е наследникът на Илия Павлов в " Мултигруп ", той е гуруто, покрива всички финансови и имотни запаси към Доган. какво ще вършим - ще отвоюваме страната от мафията или ще се прегръщаме с мафията. Радев се разграничи от държавното управление, вместо да го поддържа в първите му стъпки… Президентът има персонален интерес по време на акцията да не саботира изборния развой, с цел да има устойчиво държавно управление в средата на ноември ".

Той разяснява и подписването на двустранен протокол сред България и Северна Македония: " Днес е прелестен ден за Балканите. Тепърва двете народи ще се успокояват ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР