Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени организират голям концерт на 11

...
Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени организират голям концерт на 11
Коментари Харесай

Стефан Вълдобрев: Ще разтеглим лятото до 11 ноември с По-полека

Стефан Вълдобрев и " Обичайните обвинени " провеждат огромен концерт на 11 ноември в НДК. Изпълнителят на шлагера " По-полека " забави темпото за момент и се срещна с екипа на Сутрешния блок, с цел да показа детайлности.

Ако и това лято чувахте морето покрай бара, а бара беше до морето, за всичко са отговорни Стефан Вълдобрев и " Обичайните обвинени ".
Стефан Вълдобрев: Аз бях озвучителя, в смисъл аз отговарях за озвучаването на лятото, дружно с бандата, с музикантите, ние петимата, обикаляхме. И озвучавахме, лятото. Нашата задача е това, не сме спирали към този момент трета година, всеки божи ден озвучаваме. Ние това лято ще го разтеглив до 11 ноември, ей по този начин считам да бъде. И на 11 ноемвмри крепко слънце в НДК, лято и към този момент от 12-ти се стягаме за зимата.- Което значи, че " По-полека " ще звучи напълно настоящо даже и през ноември? Стефан Вълдобрев: Не единствено. По-полека, още най-малко 25-26 песни, ще си звучат настоящо в НДК, само че настроението ще бъде такова, топло, слънчево, лятно и усмивки и наслада. Това е нашата задача. Много е просто. По-полека не е в темпото, не е в скоростта, а в оценяването на всеки един момент от деня. Всички фрагменти, които ни се случват денем. Поредица от фрагменти, и ние да им обърнем внимание, тъй като всеки един от тях е значим. Вдъхновението не е нещо, което се изяснява, което се проучва, което се търси. То е някакъв гъдел. Изливаш всичко, което имаш да кажеш, почтено, оптимално почтено и оптимално откровено и в случай че си подобен и други в този миг споделят това, което мислиш, тогава към този момент се получават някакви такива магични неща, каквито се случиха с " По-полека ".
Въпреки че песните " По-полека " и " Тази ария не е за обич " основават противоположни страсти, Стефан Вълдобрев признава, че те са родени съвсем по едно и също време.
Стефан Вълдобрев: Това са знакови песни, които извършвам с голямо наслаждение. -Те разказват ли в действителност вътрешния свят на Стефан Вълдобрев?Стефан Вълдобрев:Те разказват това, което ме е вълнувало в този миг. Описват го доста тъкмо, тъй като съм ги писал доста дълго и съм се задълбавал и знам, че всяка дума, която е вътре съм я мислил доста дълго и деликатно.
След цикъла " 5 летни концерта, без да броим зимния " - в този момент идва ред да се преброят почитателите и на прага на зимата на 11 ноември в НДК.
Стефан Вълдобрев:Очаквам както на всички концерти най-малко четири генерации хора, тъй като това се случва, аз го виждам че е по този начин и му се любувам. Най-отдолу са войска от деца, стотици деца, които седят около нас, лежат въргалят се по кабелите сред мониторите. Наистина чакам тази среща с голямо неспокойствие, да си споделим тези неща и да ни бъде хубаво. Това ще бъде един подобен заключителен акомпанимент, след който ще се поприбера ще помълча, ще се потопя, ще мечтателствам, ще се концентрирам върху нови неща и дай боже следващата година към този момент, да мислим за записване и издаване на нови песни.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР