Стефан ТашевИванчева-шеф на новата КПКОНПИ. След като Йотова я помилва.

...
Стефан ТашевИванчева-шеф на новата КПКОНПИ. След като Йотова я помилва.
Коментари Харесай

Иванчева-шеф на новата КПКОНПИ


Стефан Ташев

Иванчева-шеф на новата КПКОНПИ. След като Йотова я помилва. Кой различен, в случай че не тя. Иванчева е наясно с корупционните схеми, заканва се да съди Гешев поради присъда доказана на три инстанции с наказателно дело!?!

Трябва да се употребява набраната мощ на пропагандната машина на така наречен смяна. Вижте парадокса.

Пак повтарям-Иванчева и нейните ортаци са наказани на три, три инстанции за корупция. Пропагандата, това не е публицистика, а тъкмо агитация, обаче „ обръща мача “. В медиите се вихри Хаджигенов, юриста който се е провалил, изгубил е делата. Други „ специалисти “ и „ говорещи глави “, които ни изясняват по какъв начин делото е манипулирано, подхвърлени са доказателства и така нататък

Фенка на Иванчева ни изяснява пред микрофоните на медиите, че делото би трябвало да се гледа пред „ различен съд “!?? Кой ли ще е този съд? Всичко останало-светещите пръсти на кметицата, СРС-та, пачките с парите в колата й, изнудването на предприемача Ваклин, са заметени под килима. Важното е, че Иванчева е почтена. Логиката е желязна.

Йотова дава обещание незабавна прошка. Без да осъзнава, че отваря „ кутията на Пандора “. Вицепрезидентката не сподели ще помилва ли останалите наказани по това дело Биляна Петрова и Петко Дюлгеров.

А, в този момент де? Ако Йотова помилва Иванчева това отваря вратата за опрощение на стотици наказани, които търкат наровете в пандиза. И са „ почтени “, наказани по скалъпени доказателства. Ако помилва единствено Иванчева, без останалите двама, излиза, че те са отговорни, а шефката им е в бяло.

А истината е, че карцерът на Иванчева и цялото дело от началото до края, бе употребявано за колосален политически напън върху съда. Припомням офанзивата на шефа на Върховен касационен съд Лозан Панов против ръководителя на Спецсъда Георги Ушев, инспекциите против него. И заканите в правосъдна зала от пиара на Иванчева и Петрова, за което бе съден за безчинство.

Иванчева бе употребена за офанзива против прокуратурата от „ борците за правосъдна промяна “, които обаче в този момент не признават решение на Върховния касационен съд!??? „ Издоиха “ я колкото може и след това я не помниха. Всеки може да ревизира в архива на ЦИК какъв брой „ национална обич “ е събрала някогашната кметица на „ Младост “ на изборите, на които се яви. Накрая тя дебаркира в „ Промяната “. Къде другаде?

Сега обаче тематиката е настояща за пропагандата. Иска се оставката на основния прокурор за решение на Върховен касационен съд.

Борците и обслужващите ги пропагандисти се опровергават сами. До през вчерашния ден твърдяха, че прокуратурата е некадърна и внася в съда некадърни обвинителни актове, които падат като круши. В случая „ Иванчева “ е тъкмо противоположното. На три инстанции прокуратурата е съумяла да потвърди в съда корупция от върховен чиновник, кмет, вследствие на неоправдателни присъди на три инстанции. То и да правиш агитация не е елементарно. Иска се ум.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР