Стефан смени любимата ни водеща Гала с атрактивна брюнетка от

...
Стефан смени любимата ни водеща Гала с атрактивна брюнетка от
Коментари Харесай

Облаци в рая: Стефан смени Гала с брюнетка от Дупница в С Рачков всичко е възможно

Стефан смени обичаната ни водеща Гала с атрактивна брюнетка от Дупница. Всичко това се случи пред очите на цяла България. 

Оказва се, че няма проблеми в парадайса. Стефан и Гала са все по този начин неразделни към този момент 20 години. Блондинката бе заместена от инцидентна зрителка от публиката в една от занимателните игри на шоуто „ С Рачков всичко е допустимо ”. 
.
Стефан и Гала бяха измежду осмината смелчаци, които се включиха тази седмица в щури завършения в предаването на Рачков по NOVA. 

След като двойката излезе на сцената, останалите участници скандираха „ Горчиво! ”. Последва буйна целувка, а водещият направи любезен жест, подарявайки красива алена роза на дамата. 
.
Настроението внезапно се смени още в първата игра „ Щурата тайфа ”, където участниците трябваше да имитират песни от разнообразни стилове. 

„ В първата тайфа ще забиват Борислав Захариев – фронтмен, на барабаните-Стефан, бас китара - Геро и „ елементарна кухарка ”-Гала ”, съобщи Рачков, обявявайки първия тим, който ще се включи в пародията. 
.
„ Не, не, Гала, това е жалко по сюжет. Стефчо, няма да е Гала, писнало ми е да ви виждам двамата, желая да ти кажа. Искам да си избереш една мацка от публиката ”, шокира Рачков с предлагането си. 

След къса блъсканица Стефан стартира да се оглежда из феновете в публиката и погледът му се спря върху красива брюнетка. 

„ Ех, да му се не види ”, въздъхна Гала, когато Стефан поведе за ръка към сцената избраницата си Мила от Дупница. 

„ Има усет ”, наля масло в огъня Геро в разгара на неловката обстановка, а Гала с милосърдие удостовери.  

Мила се включи в занимателната игра, а след края ѝ Рачков реши да се пошегува: 

„ Само те забелязах, страхотна беше, Мила, единствено да ти кажа, че като беше китаристка, имах възприятието, че свириш на мандолина ”, пошегува се водещият. 

„ Мила от Дупница. Следващата, която ще изкараме от публиката, ще бъде от Сливница ”, продължи Рачков с шегата си. 
               

Гала философски одобри подмяната и резервира положителното си въодушевление. Последва осъществяването на другия тим, формиран от вокалиста Станимир Гъмов, „ барабанягата ” Петър Калчев, бас китариста Явор Борисов и „ елементарната кухарка ” Петьо Петков-Шайбата. 

По време на едно от частите, които звучаха, Cancion del Mariachi на Антонио Бандерас, Стефан награби Гала в буен танц. 

Стефан и Гала се оказаха в рискова непосредственост и в идната игра „ Ко сподели, ко ”. Те трябваше да се вметнат в общ розов костюм и да изясняват думи единствено със звуци. 
               

По време на предаването камерата улови няколко непринудени моменти на деликатност сред Гала и Стефан. Когато имаше опция, като същински джентълмен, той прегръщаше своята половинка през рамо. 

Слухове за раздялата на Гала и Стефан се появяват постоянно в медийното пространство. Любимата двойка на България е дружно към този момент 20 години и не обръща огромно внимание на клюките по собствен адрес. 

Гала рядко приказва за персоналния си живот. 

„ Личният ми живот не е за образец - имам разлъка, разведена съм с дете и няма какво да се лаская с това ”, признава в свое изявление обичаната ни водеща. 

Попитана за връзките сред щерка ѝ Мари и татко ѝ Константин Будев, Гала с оскърбление дава отговор: 

„ Баща ѝ си потегли по някакъв метод засегнат и съжаляващ, че връзката ни завършва. И това малко се отрази на връзките му с Мари ”, изяснява телевизионната водеща. 
               

Една фотография от хотел в Банско, на която Гала се появи сама, провокира стихия в интернет и следващите клюки, че двамата със Стефан са поставили завършек на взаимоотношенията си. Това, несъмнено, се оказа, че не дава отговор на истината. Но за 20-те години, в които двамата са дружно са се появявали десетки клюки за флиртаджийски чатове, изневери и раздели.

Трудно е началото на тяхната връзка. През 90-те години Гала е щастливо омъжена за предприемача Константин Будев, двамата имат щерка Мари. Към днешна дата те поддържат естествени взаимоотношения. 
               

Стефан, който е с цели 11 години по-млад от Гала, също има брак зад тила си и щерка Никол. 

За времето, през което са двойка, Гала и Стефан минават през редица тествания, само че в този момент, когато пристрастеностите са утихнали, двойката се любува на спокоен и благополучен живот. А любовта им проличава даже на дребния екран.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР