Стефан Шарлопов си е отишъл след направена тежка черна магия.

...
Стефан Шарлопов си е отишъл след направена тежка черна магия.
Коментари Харесай

МИСТЕРИЯ! Шарлопов убит с магия за 50 бона

Стефан Шарлопов си е отишъл след направена тежка черна магия. В това са уверени роднините на милионера, които са в потрес от неочакваната му гибел на едвам 55-годишна възраст в нощта в неделя против понеделник, дочу HotArena. Бизнесменът, чието положение се пресмята на над 450 милиона лв., бил здрав като канара, само че вечерта се почувствал зле. Премерил си кръвното – било високо, и си лежащ да поспи. На сутринта по този начин и не се събудил.

Бездиханен в леглото му го разкрила брачната половинка му Бояна, която е по-млада от него с 15 години. Тя на вятъра се опитвала да го разсъни няколко минути. Жената на хотелиерския необут е в потрес от неочакваната му гибел и към този момент цяла седмица не може да пристигна на себе си.

„ Стефан беше доста здрав – хранеше се умерено, спортуваше, в никакъв случай не е имал наднормено тегло, не взимаше медикаменти. Преди два месеца бе на повсеместен медицински обзор – всичко му беше в ред ”, разказала тя на общи другари. Затова била уверена, че края на брачна половинка й е настъпил след направена тежка черна магия.

Две седмица преди най-лошото, с нея се свързала известна гадателка, която я предизвестила, че на мъжа й е била направена черна магия от негов зложелател в бизнеса, с който имали търкания от 15 години. Заклинанието било дело на попуярен ходжа, практикуващ пъклените си каузи в айтоско село. На ходжата били броени 50 000 лв. преди Нова година, с цел да направи черна магия за гибел, която да порази от раз Шарлопов. Бояна предала думите на ясновидката на брачна половинка си, само че той се развикал, че й пълнят главата с нелепости и й забранил да контактува с „ сходни откачалки ”, написа " Уикенд ".

Преди години обаче самия Шарлопов е признавал, че е откривал вълшебства в дома си. „ Намирах някакви предмети, подхвърлени у нас. Опитвали се да ми вършат вълшебства всякакви нещастници. Е, както се вижда, жив и здрав съм ”, предизвикваше ориста милионера.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР