СТЕФАН РАЛЧЕВ, ПРАТЕНИК НА БЛИЦ В ПЕСАРО Браво, момичета... Хайде, наш'те След бурната

...
СТЕФАН РАЛЧЕВ, ПРАТЕНИК НА БЛИЦ В ПЕСАРО
Браво, момичета...
Хайде, наш'те
След бурната
Коментари Харесай

Супер изненада: Топла подкрепа от златни момичета за нашите на Световното

СТЕФАН РАЛЧЕВ, ПРАТЕНИК НА БЛИЦ В ПЕСАРО

Браво, девойки...
Хайде, наш'те

След бурната наслада поради хубавата подиум подготовка на Невяна Владинова и Катрин Тасева последваха овации от трибуните в зала Адриатик Арена в Песаро на които седяха Елизабет Колева, Юлия Мумджиева и Елена Лазарова. Едва ли има някой, който не знае за златните девойки от това потомство, което вдигаше на крайници публиката по целия свят. Трите са извънредно близки на основния управител на национаалния ни тим Бранимира Маркова.

Четирите са съвсем ежедневно дружно и не пропущат да се поддържат, включвайки в групата си още Юлия Байчева, Нели Атанасова, Анастасия Шаренкова, Камелия Дунавска и други.

" Те са наши приятелки и ще ни поддържат. Много сме близки и постоянно сме дружно. Така е от години ", разяснява Бранимира Маркова.

Трите златни девойки - Мумджиева, Лазарова и Колева, посрещнаха Неви и Катрин след тренировката и им пожелаха доста шанс и спокойна игра. Последваха топли обятия и разлъка до на следващия ден сутринта, когато златните девойки още веднъж ще стискат палци за България.

Надпреварата стартира в сряда, когато сутринта започват квалификациите на обръч и топка. Първа от нашите девойки е Катрин Тасева, а следобяд и Невяна Владинова. Финалите на двата уреда са вечерта. Същата е програмата и в четвъртък, когато сутринта са квалификациите на бухалки и лента, а вечерта са финалите.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР