Стефан Николов или както е по-известен Стефан на Гала направи

...
Стефан Николов или както е по-известен Стефан на Гала направи
Коментари Харесай

Мистериозна мадама виновна за свалката между Стефан и Гала

Стефан Николов или както е по-известен Стефан на Гала направи шокиращи разкрития пред съквартирантите си във ВИП Брадър. Ководещият на " На кафе “ разкри не друго, а по какъв начин са се срещнали с водещата на Нова телевизия. Оказа се, че тяхната история е колкото смешна, толкоз и сантиментална. " Всичко стана със инцидентен СМС. Една мацка в един клуб ми даде номера си, а то се оказа, че е подправен. Да, само че аз й писах и звънях. Оказа се, че е телефонът на Гала. От началото тя не ми сподели коя е. Аз си мислех, че е онази от клуба. Предложих й да излизаме тя все не може, не знам си какво. Звъня й – не ми подвига, пиша й – дава отговор ми “, спомни си Стефан.

" По едно време ми сподели, че е Гала, само че не й повярвах. Тогава имах заведение, в което имаше тв приемник. А тя ми споделяше с какво ще е облечена преди да почне предаването й, с цел да й допускам. Тя ми сподели един ден ще бъде " с бяла шапка, алена пола и не знам си какво. Почнах да виждам предаването й " На кафе “ и правилно, все беше облечена с нещата, за които ми сподели. Щом един път ми подвигна телефона и чух гласа й към този момент бях сигурен, че е тя. Тогава онемях “, призна половинката на Гала. " Имах позвъняване от мъжа й – много неприятни. Но в един миг взех решение, че в тия писаници стартирам да я познавам доста добре. Споделяхме си значими неща. Тя знаеше, че съм в бракоразвод, тъй като бях в извънредно тежък интервал с майката на щерка ми. Но всичко се подреди “, съобщи Стефан.

По забавното обаче се оказа предизвикването, което седмичната задача в реалити предаването " Окото на фена “ насочи към Стефан. Той трябваше да предложи брак на Гала. 

" Имам друго мнение за брака. Имах брак, който разтрогнах. Затова имам по-различно мнение за това. Истината е, че доста сме разговаряли с моята огромна обич, само че двамата сме склонни повече за църковен брак. За страдание у нас е такава системата, че не може да сключиш църковен брак, в случай че нямаш цивилен “, съобщи той.   И въпреки всичко призна: " Котенце – по този начин я назовавам, на драго сърце бих подписал сватбен контракт с теб “, оповестява Блиц.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР