Стефан на Гала хвърли бомба и с нова загадка. Бившият

...
Стефан на Гала хвърли бомба и с нова загадка. Бившият
Коментари Харесай

Стефан на Гала хвърли бомба с нова загадка!

Стефан на Гала хвърли бомба и с нова мистерия. Бившият ко-водещ на утринното предаване „ На кафе “ разгласява доста забавна фотография в петък вечер.

 
Той сподели кадър, на който е с Гала и Зейнеб на вечеря. Всички се черпят предостатъчно и грея. Загадката идва от текста към фотоса:  „ Последни отпускарски дни, положителни другари и занимателни истории оказват помощ доста за идното след уикенда – назад на екран, с мнооооого нови изненади “.



Последователите му в обществената мрежа мигновено започнаха да гадаят какво тъкмо има поради Стефан – ще е част от екипа на „ На кафе “, макар многото нови лица в продукцията или пък желае да удостовери слуховете, че ще влезе в Къщата на „ ВИП Брадър “, написа Блиц.

И двете излъчвания стартират на следващия ден и дават обещание доста забавен сезон. В утринното издание от екрана на Нова ще се появи чаровната кореспондентка от „ Господари на ефира “ Ева Веселинова, която сама преди дни хвърли бомба, че ще е новата водеща на „ На кафе “. В предаването се чака да влязат Деси Цонева и Маги Сидерова, която съгласно клюки ще замести чаровната русокоска Зейнеб.

„ ВИП Брадър “ също ще събере много хора пред тв приемниците. Очаква се в действителност абсурден сезон, в който ще доминират свадите. Сред имената на хората, които би трябвало да влязат в къщата са тези на Нора Недкова, Валентин Кулагин,Петко Димитров и половинката му Яна, Ева от „ Тоника “, Стефан на Гала, скандалната певица Сузанита, дружно с родителите си и позабравената чалга дива Таня Боева. Черешката на тортата се чака да са Николета Лозанова и Ники Михайлов.

Какво тъкмо е желал да каже Стефан и в коя тъкмо продукция ще го гледаме след уикенда, следва да разберем.
 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР