Стефан МАРКОВ, Novinite.bgФолк законодателката Галена доказа, че е сред малкото

...
Стефан МАРКОВ, Novinite.bgФолк законодателката Галена доказа, че е сред малкото
Коментари Харесай

Галена напълни зала в Амстердам, як въргал развали купона

Стефан МАРКОВ, Novinite.bg

Фолк законодателката Галена потвърди, че е измежду дребното родни звезди, които са способни да пълнят зали в чужбина. Тунингованата певачка гостува предходната събота в Амстердам, където трансформира голямо помещение в дискотека. Мястото се оказа тясно, с цел да побере искащите да се насладят на хитовите осъществявания на Галя, както е същинското й име.

Зорки очи на нашата медия свидетелстваха, че очевидно отслабналата в последно време Галена е нажежила атмосферата до алено с предизвикателна сива рокля на ресни - естествено с нищожно деколте, оставящо на въображението напълно малко.

Купонът е бил във вихъра си, когато всеобщ пердах е поразвалил присъединяване на чалгарката. Причината за кютека била тривиална - две дами хвърлили око на еднакъв мъж и се хванали за косите. Буквално. Вместо всичко да се размине с женски искри обаче се е стигнало до блъсканица, в която са се присъединили двете големи компании на невъздържаните дами.

По наше инфо едната страна е била формирана от видни представители на " София-Запад " - фенска формация на Левски София, която се слави с членове, които постоянно се забъркват в кавги и съзнателно търсят провокации.

Боят е бил много сериозен и наетите за защита гардове не са съумели да овладеят ситуацията. Ет за какво тупаниците са се раздавали на кг, а ситуацията се е уталожила едвам, когато едната компания е победила.

Не е ясно дали извиканите на място служители на реда са осъществили арести и на участниците в мелето ще се търси отговорност.

Сигурно е друго - че балканските пристрастености надвиват постоянно - даже когато сцена е цивилизован град, какъвто е нидерландската столица.

Явно Галена се е нагледала на сходни подиуми, тъй като часове по-късно взе присъединяване в клуб в София.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР