Стефан МАРКОВ, Novinite.bg Балканското дерби между Левски и ПАОК чука на

...
Стефан МАРКОВ, Novinite.bg
Балканското дерби между Левски и ПАОК чука на
Коментари Харесай

Безстрашен левскар поведе с 1:0 на ПАОК и то като гост насред перлата на Цикладите ФОТОФАКТ

Стефан МАРКОВ, Novinite.bg

Балканското дерби сред Левски и ПАОК чука на вратата, а почитателите на двата отбора към този момент се надъхват за идните борби в Лигата на конференциите през юли. По всяка възможност гостуващи ентусиасти на двете взривоопасни срещи няма да бъдат допускани, а това е още една причина ултрасите да изумяват с досетливост отвън трибуните.

За тъкмо такава ни алармира един от най-върлите последователи на " сините " от Пазарджик, който категорично пожела да резервира анонимност, с цел да не стане цел на офанзиви от почитателите на ПАОК.



Въпросният ентусиаст е обожател на Гърция и оползотворява всяка свободна минута с визити из приказните кътчета на южната ни съседка. При последното си странствуване живеещият в Пловдив началник на кредитна институция употребява момента и съумя да зарадва " синя " България с дръзновен ход. А точно - да изпише с големи букви известен циничен израз по адрес на " черно-белите " от стадион " Тумба ".

" КОР ЗА ПАОК " с нарочна правописна неточност, засилваща резултата, се мъдреше цялостен следобяд преди няколко дни на един от най-хубавите плажове на света. Иде тирада за " Мегали амос " на дребния божествен остров Коуфуниси, който е част от архипелага на Цикладите и е с дължина едвам от 3,5 километра. Тази красива пясъчна линия се слави с най-хубавата вода на Цикладските острови, а за образно изложение смелчагата ни прати на публицистичната поща фотоси. 

Населеният с малко над 300 души остров Коуфуниси е посещаван от хиляди туристи, а част от тях са станали очевидци на надписа, изобразен от фена на Левски. Той обясни пред медията ни, че скоро ще изпише същото " обръщение " към вражеската агитка и по-близо до Солун - на някои от плажовете до курортното населено място Неа Перамос, тъй като ще го посети в някой от уикендите преди футболната война сред подопечните на Мъри Стоилов и гранда от Солун.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР