Стефан МАРКОВ, Novinite.bg Протестите срещу властта у нас продължават вече

...
Стефан МАРКОВ, Novinite.bg Протестите срещу властта у нас продължават вече
Коментари Харесай

Ден седми! Протестите се разрастват, младите са мнозинство! Зоват Бойко да си отиде като мъж

Стефан МАРКОВ, Novinite.bg

Протестите против властта у нас не престават към този момент седми ден подред. Още преди 17:00  часа през днешния ден хората, най-вече млади, започнаха да се събират пред президенството, където два часа по-късно към този момент има десетки хиляди. Протестиращите упорстват министър председателят Борисов да подаде оставка, същото чакат и от основния прокурор Иван Гешев. Исканията ще бъдат отстояване до дъно, дават обещание недоволстващите, на които им е писнало хора като Ахмед Доган и Делян Пеевски да дърпат конците на страната в сянка.

Новостта през днешния ден на митинга в Триъгълника на властта е, че той ще бъде надалеч по-шумен и чуваем. Причината е, че бе докарана мощна озвучителна техника, посредством която настояванията ще кънтят в ушите на ръководещите.

Пред медията ни млади и гневни от статуквото в страната хора оповестиха, че не са платени, питахме над 30 индивида на инцидентен принцип. Нито от Божков, нито от Цветан Василев, нито пък от някой различен. На площада са, тъй като желаят по-добро бъдеще и не желаят да емигрират. Важно допълнение от тях бе това, че не стачкуват в поддръжка на президента, не са и на страната на Мая Манолова, Христо иванов или Слави Трифонов. Просто бленуват смяна и транспарантно ръководство, вместо паралелна страна, мафия и корупция за милиарди.

И през днешния ден изобилства от разнообразни транспаранти, които хората носят. Като цяло настроенията са да се стои на улицата до момента в който Борисов и Гешев не се вразумят и не си отидат. Протестиращите внимават за провокатори измежду тях и са безапелационни, че няма да позволен ескалация на напрежение и конфликти с полицията, която охранява.

" Няма да се уморим да идваме да протестираме, до момента в който няма оставка на незаконната тайфа! Получихме поддръжка от Съединени американски щати, Франция и Европейската комисия. Получихме поддръжка в толкоз доста градове на България и чужбина. Силни сме, тъй като сме дружно. Оставка за Борисов и Гешев ", по този начин обобщиха пред кореспондент на Novinite.bg задачите на митингите от " Отровното трио " - Арман Бабикян, Велислав Минеков и Николай Хаджигенов. Очаквайте изявление с последния - особено за Novinite.bg.







Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР