Стефан МАРКОВ, Novinite.bg Нова шестица бе уцелена в тото играта

...
Стефан МАРКОВ, Novinite.bg Нова шестица бе уцелена в тото играта
Коментари Харесай

В разгара на хазартната сага: Втора поредна "6"-ца в тотото", Цветомир Найденов обвини Божков в кибер тероризъм

Стефан МАРКОВ, Novinite.bg

Нова шестица бе уцелена в тото играта " 6 от 49 ". Във втори следващ тираж щастливец улучва шестте цифри, които носят милиони. Преди няколко дни бяха извоювани над 6,5 милиона в Разград, само че още никой не ги е потърсил. А това може и да не е инцидентно...

Сега комбинацията на шанса е била подадена във фиш, пуснат във Велико Търново. Тя ще донесе над 2,2 милиона на човек под Царевец или пък посетител на града, който е решил да пусне фиш там.

Много рядко се случва в тото " 6 от 49 " да бъдат познати печелившите цифри в два следващи тиража, само че в този момент обстановката е такава.

И всичко това се случва по време на разразилата се с цялостна пара " война в хазарта ", при която братя Найденови, известни като Цеките (собственици на онлайн букмейкърска къща Efbet), осветлиха брутални измами на лотарийните компании на Васил Божков за стотици милиони. Бизнесменът е икономисал колосални суми от укриване на налози, удостовери отчет на АДФИ, след сигнала на Найденови.

В същото време се прокарва нов закон за
хазарта, тъй че някои лотарии да станат държавни, а ставките на налозите се резервират. 

Ще се трансформира и съществуващата Комися по
хазарта, която ще се трансформира в Национална организация, каквото е желанието на министъра на финансите - Владислав Горанов. Сегашната е била " купена " от Божков и е обслужвала неговия интерес в прорез със законите по думите на Валери Симеонов. Именно водачът на НФСБ е измежду депутатите, вносители на проектозакона, с който на машинациите на Божков може да бъде комплициран край.

Прелюбопитно е, че " шестиците " в тотото падат в разгара на абсурда, а отново по разобличаване на Цветомир Найденов Васил Божков, посредством своя компания, обезпечава софтуерната поддръжка на държавния тотализатор.

Още по-интересно е, че през днешния ден по БНР Цветомир Найденов (на снимката) разгласи, че неплащането на държавните такси в лотарийните игри е " най-малкият " проблем на Божков. После думите му получиха явен етюд, откакто на стената си във Facebook притежателят на Efbet даде да се разбере, че е пуснал сигнал против досегашния си съучастник за кибер тероризъм.



 

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР