Стефан МАРКОВ, Novinite.bg Корнелия Нинова допусна сериозен гаф, опита се

...
Стефан МАРКОВ, Novinite.bg Корнелия Нинова допусна сериозен гаф, опита се
Коментари Харесай

СНИМКИ Ухилената Корнелия Нинова яхна популярен порно сайт! После се усети за гафа и направи ето това

Стефан МАРКОВ, Novinite.bg

Корнелия Нинова позволи сериозен гаф, опита се да го замаже, само че както е известно - интернет не прости. Лидерката на Българска социалистическа партия пусна фотография от Пловдив, на която се снима до юноша с неговата тротинетка. В опит да показва млад дух и да притегли гласове, Корнелия яхна тротинетка та и се щракна на фона на един от знаците под тепетата - паметникът на Съединението. Символен акт и то в град, където вътрешната съпротива в Столетницата е най-яростна, поради перманентните стрели по оста Георги Гергов-Нинова.

Недоглеждане обаче сложи ухилената лидерка в неуместна обстановка. Оказа се, че на тротинетка та ясно се вижда стикер на известен уебсайт за възрастни. Щом се усети за порно-гафа тя побърза да изтрие фотографията от стената си във Фейса, а малко по-късно я пусна още веднъж, само че този път стикерът на розовия уебсайт бе грижливо отстранен благодарение на фотошоп.

Бързата реакция се оказа незадоволителна, тъй като гафът към този момент бе видян от много хора, а истинската фотография бе споделена доста пъти - все с ехидни мнения.

Случват се такива неща. Може пък въпросната преживелица да донесе позитиви на Корнелия Нинова и Българска социалистическа партия, които постоянно са упреквани в скучноватост и липса на свежи хрумвания...

ОТКРИЙТЕ РАЗЛИКАТА



Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР