Стефан МАРКОВ, Novinite.bg Грандът Арсенал има апетити към младата звезда

...
Стефан МАРКОВ, Novinite.bg Грандът Арсенал има апетити към младата звезда
Коментари Харесай

Първо в Novinite.bg: Колосът Арсенал ще спасява сезона с Валентин Антов! Ганчев иска поне 5 милиона евро

Стефан МАРКОВ, Novinite.bg

Грандът Арсенал има апетити към младата звезда на ЦСКА - Валентин Антов. Инфото е от британски медии, където обстойно и нашироко изясняват за интереса на " топчиите " към универсалния българин.

Антов от известно време е следен от емисари на лондончани, само че нежеланата позиция на Арсенал във Висшата лига форсира желанието им да подсилят редиците си, с цел да прогресират в класирането.

Антов е сграбчил окото с няколко обстоятелството - умее да играе чудесно на разнообразни позиции, нападателен е и към този момент има опит от към 100 мача в България, сред тях и такива в Лига Европа. 

Цената на Валентин почва от най-малко 5 милиона евро и е закована от боса на " алените " Гриша Ганчев, който няма да продаде младия и доста обещаващ футболист против по-ниска сума.

В публикацията за Антов се загатва, че е наблюдаван и от различен европейски исполин - Рома. Именно в двата мача против " римските вълци " в ЛЕ Вальо се показа впечатляващо и това е асъдействало за интереса на италианците.

Със сигурност Валентин Антов е състезател, който загатна, че българския шампионат към този момент му утеснява и ще е добре за гений като него да доразвие качествата си на запад.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР