Стефан Иванов, известен с артистичния си псевдоним Wosh MC, разказва

...
Стефан Иванов, известен с артистичния си псевдоним Wosh MC, разказва
Коментари Харесай

Wosh MC: С приятелката ми Мария се разделихме!

Стефан Иванов, прочут с артистичния си псевдоним Wosh MC, споделя какво се случва в живота му след присъединяване и успеха в „ Биг Брадър Мост Уонтед “. Рапърът споделя, че в случай че му предложат трети път да взе участие във формата, най-вероятно отново ще одобри. Второто включване в риалитито е било още по-интересно за него, само че и по-тежко. Wosh споделя пред „ Галерия “, че в случай че на открито си печален, то в къщата възприятието се усилва десетократно. За един месец съвсем не е спал, защото вътрешно се терзаел по отношение на това по какъв начин го възприемат околните му и по какъв начин го виждат на открито. Именно тъй като е доста прочувствен, майка му го е попитала преди влизането му дали е сигурен, че желае да си аргументи сходно нещо. Неслучайно поради родителите си пропуща финалното празненство.

„ Исках да се прибера, да видя майка ми и татко ми и да ги целуна. Целият ми живот е празненство и не мога непрестанно да вървя по купони. Близките ми са по-важни. Родителите ми се гордеят с мен и с представянето ми. Със сълзи на очи ми го споделиха “, отсича той.

В шоуто приятелката му Мария съобщи, че главен проблем във връзката им е възрастовата разлика. А Wosh в този момент добавя: „ Заради този проблем с нея към този момент не сме гаджета, само че сме си доста положителни другари. Това са естествени неща. Поддържаме контакт всеки ден, обичаме се чисто другарски и се надяваме на нещо по-добро “.

Случило се е преди влизането му в Къщата, само че като че ли той се е надявал, че нещо в следствие ще се промени. „ Сълзите ми вътре бяха ориентирани към нея, тъй като тя ми е най-близкият човек. Дори и да сме с други хора, Мария ще си остане най-близката ми. Основната ми липса беше тя. Към нея се обръщам, когато имам проблем. Тя е целият ми свят “, споделя още музикантът.

На въпроса дали е подготвен да се впусне в нова връзка, Wosh дава отговор, че е, стига да има обич. От 15 години е подготвен да стане татко, само че хората около него не му имат вяра. Но и не бърза, защото това не зависи единствено от него. „ Между другото, получавал съм оферти от две девойки да им направя деца и те щели да си ги гледат. Казват ми, че съм най-великият човек на света и желаят дете от мен. Страшно шантаво, нали? Но е истина… “, споделя още Wosh.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР