Стефан Илчев трудно може да остане незабелязан при наличието на

...
Стефан Илчев трудно може да остане незабелязан при наличието на
Коментари Харесай

Стефан Илчев проговори за първи път за жената в живота си

 Стефан Илчев мъчно може да остане неусетен при съществуването на толкоз доста гений в себе си, само че и в това време от дълго време е схванал, че единствено с гений не е задоволително, с цел да бъдеш, в случай че не на върха, то най-малко задоволително покрай него.

Пред Нова тв артистът той открехна завесата зад основаването на последната си ария " All for you ", а също и за дамата, на която е посветил централна роля в нея.

" Няма по-важни от майките в този живот. Винаги родителят застава зад нас, даже и да не взимаме постоянно най-правилните решения. Те са тези, които ни поддържат. Имах концепция в някое от видеата, които върша, да включа някой от родителите си и защото татко ми към този момент не е с нас от съвсем 7 години и имам единствено мама, взех решение, че това е подобаващия миг. Тя е идвала на концерти, на записи, само че желаех да й покажа какво е за 4 минути клип на ария, да записваш към 12-13 часа. Бяхме на стадион, на " приятна “ жена на към 40 градуса. Но защото имаше пръскачки с вода, по-лесно усетих жегата ", показа Илчев.

" Искам да благодаря на Бог, че те изпрати и че ти избра нас за твои родители. Бъди здрав, благополучен, постигай фантазиите си и зная, че постоянно ще бъда зад тила ти, с цел да те поддържам ", пък бе изненадващата реакция на майка му Боряна Илчева, която Стефан сигурно не е очаквал да получи, най-малко не в ефир.

Новата ария на изпълнителя е на британски език и се споделя " All for you ", в превод " Всичко поради теб ". И несъмнено - от нея излиза наяве освен какъв брой е значима майка му, а също и дали има жена в живота му сега.

" Много е хубаво да има подобен човек и го поисквам на всеки. Но не постоянно песните, които вършим са директно свързани със преживелица в моя живот. Нормално е в текстовете на песните, всеки да открива себе си и лични страсти, положения, усеща. Но да, влюбен съм ", въпреки всичко призна той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР