Стефан Илчев трудно може да остане незабелязан при наличието на ...

Стефан Илчев трудно може да остане незабелязан при наличието на

Стефан Илчев проговори за първи път за жената в живота си

 Стефан Илчев мъчно може да остане неусетен при съществуването на толкоз доста гений в себе си, само че и в това време от дълго време е схванал, че единствено с гений не е задоволително, с цел да бъдеш, в случай че не на върха, то най-малко задоволително покрай него.

Пред Нова тв артистът той открехна завесата зад основаването на последната си ария " All for you ", а също и за дамата, на която е посветил централна роля в нея.

" Няма по-важни от майките в този живот. Винаги родителят застава зад нас, даже и да не взимаме постоянно най-правилните решения. Те са тези, които ни поддържат. Имах концепция в някое от видеата, които върша, да включа някой от родителите си и защото татко ми към този момент не е с нас от съвсем 7 години и имам единствено мама, взех решение, че това е подобаващия миг. Тя е идвала на концерти, на записи, само че желаех да й покажа какво е за 4 минути клип на ария, да записваш към 12-13 часа. Бяхме на стадион, на " приятна “ жена на към 40 градуса. Но защото имаше пръскачки с вода, по-лесно усетих жегата ", показа Илчев.

" Искам да благодаря на Бог, че те изпрати и че ти избра нас за твои родители. Бъди здрав, благополучен, постигай фантазиите си и зная, че постоянно ще бъда зад тила ти, с цел да те поддържам ", пък бе изненадващата реакция на майка му Боряна Илчева, която Стефан сигурно не е очаквал да получи, най-малко не в ефир.

Новата ария на изпълнителя е на британски език и се споделя " All for you ", в превод " Всичко поради теб ". И несъмнено - от нея излиза наяве освен какъв брой е значима майка му, а също и дали има жена в живота му сега.

" Много е хубаво да има подобен човек и го поисквам на всеки. Но не постоянно песните, които вършим са директно свързани със преживелица в моя живот. Нормално е в текстовете на песните, всеки да открива себе си и лични страсти, положения, усеща. Но да, влюбен съм ", въпреки всичко призна той.

Източник: varna24.bg