Стефан Бансел, генерален директор на компанията Moderna, която произвежда ваксината

...
Стефан Бансел, генерален директор на компанията Moderna, която произвежда ваксината
Коментари Харесай

Шефът на Moderna смрази всички с думите си за COVID-19

Стефан Бансел, общоприет шеф на компанията Moderna, която създава имунизацията против Covid-19, е декларирал, че "вирусът ще съществува постоянно “, оповестяват международните издания.

Той не е единственият, който се придържа към тази позиция. Представителите в региона на публичното опазване на здравето и специалистите по инфекциозни заболявания към този момент са заявявали, че има огромна възможност коронавирусът да стане ендемично заболяване: т.е., той постоянно ще участва, въпреки и евентуално не в същия мащаб като в този момент.

По време на полемика на конференцията JPMorgan Healthcare, Бансел се е съгласил с това, че COVID-19 евентуално ще стане ендемичен и e декларирал: "коронавирусът няма да отиде на никое място. " „ Ще живеем с този вирус постоянно ".

Бансел също по този начин е добавил, че Съединени американски щати ще станат една от страните, които са обезпечили "достатъчна отбрана " против вируса.

Понастоящем имунизацията Moderna е утвърдена от Управлението по храните и медикаментите за приложимост от американци на възраст 18 и повече години. Все още е належащо провеждането на спомагателни проучвания при деца, чиято имунна система може да реагира по друг метод на лекарството, в сравнение с възрастните.

Според данните на Световната здравна организация в този момент има четири типа ковид, които са ендемични по целия свят, само че те не са толкоз заразни или смъртоносни като COVID-19.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР