Steam обявиха вчера старта на следващата си голяма разпродажба. ,

...
Steam обявиха вчера старта на следващата си голяма разпродажба. ,
Коментари Харесай

Steam даде старта на Golden Week разпродажбата

Steam оповестиха през вчерашния ден старта на идната си огромна ликвидация., както е името ѝ се посвещава на на едоименния интервал в Япония, един от най-дългите ваканционни интервали, на които локалните могат да се насладят в годината. Очаквано и японските заглавия тук доминират, а предложенията са извънредно положителни.

Така да вземем за пример може да се снабдите с Game of the Year изданието на Nier Automata, която е понижена на половина, както и следващия новаторски шедьовър на гения на японската гейм сцена Хидео Коджима, Death Stranding. И когато приказваме за Коджима, тук ще намерите също по този начин и съществено понижена Metal Gear Solid V: The Phantom Pain.

Сред другите известни заглавия тук може да се открият игри, като Project Cars 2 (намалена с 85%), God Eater 3 (-80%), Devil May Cry 5 (-20%), Octopath Traveler (-50%), Valkyria Chronicles 4 (-70%), игри от света на Final Fantasy, Shenmue, Yakuza, Code Vein, Dragon Ball Z, Tekken и доста други. Междувременно, Electronic Arts, StarWars.com и Steam старта на друга ликвидация – на игри от света на „Междузвездни войни“. Става дума за извънредно голямо многообразие от игри и разработчици – архивни и нови заглавия от света на известната поредност. Акцията се организира в магазините на PlayStation и Xbox, в Steam, GOG, Epic Games Store и Origin.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР