Стайните растения имат своята неоспорима роля в живота на всяко

...
Стайните растения имат своята неоспорима роля в живота на всяко
Коментари Харесай

4-те задължителни цветя за щастие вкъщи

Стайните растения имат своята неоспорима роля в живота на всяко едно домакинство. Те освен насищат въздуха с О2, само че и вършат помещението, където се намират, по-приветливо и прелестно за нашите посетители, а и за останалите членове на фамилията ни.

Най-вероятно сте забелязали, че когато има цветя в даден дом, то и домакините му са по-спокойни и щастливи. Това си има и своето пояснение. Някои цветя имат свойството да пречистват силата, като лишават отрицателните страсти и успокояват нервите.
Цветята, които би трябвало да имате у дома за по-чист въздух
Смог пробива през прозорците? В битката с токсичните съединения потърсете помощта на растенията. Ето растения за филтриране на въздуха...

Екстрасенсите влизат и в по-подробни пояснения. Според тях мислите ни основават магнитно поле към нас. След време те разсейват в пространството, само че силата и възприятията оставят своите следи. За да имате благополучие и благоденствие, съгласно тях е нужно да имате тези цветя в дома си:

Фикус

Той ще прочисти мислите и пространството към вас. Позволява да разширите мозъка и да синтезирате няколко мисли на разнообразни тематики. Растението е уместно за образователна среда, като учебно заведение, университети колежи или пък домашна конюнктура, където се прави някаква креативна активност. Като цяло растенията, които са с плътни и дебели листа работят в тази посока.

Дървото на парите
Какво да имаме поради при развъждането на стайна папрат
Папратите са публикувани на всички места из природата, само че най-голямо многообразие откриваме в тропическите гори. Там можем да ги открием п...

То има месести листа, които се свързват със земните стихии и материалните облаги. Също по този начин, то заземява мислите и почиства пространството от отрицателната сила и оказва помощ за разрешаването на финансови проблеми. Подкрепя благосъстоянието и подкрепя развиването на трудолюбието. Полезно и за хората, които имат тежка физическа работа.

Друго растение, което има сходно въздействие е аспарагус. То оказва помощ да освободите мозъка от дребните проблеми и ни оказва помощ да се настройваме за дребните наслади в живота. С негова помощ ще видите, че не нещата не са толкоз зле и постоянно има нещо положително в дадена обстановка. Чудесно е за градината, балкона и даже в стаята, където най-често прекарвате времето си и се събирате в цялото семейство. С времето ще забележите, че нещата се вземат решение по-лесно, даже да имате непоправими разногласия на пръв взор.

Здравецът носи единствено здраве, както идва и от името му. Това е вечнозелено растение, което не изсъхва през зимата. Във всеки един дом, където има здравец, животът тече безпрепятствено и неприятните неща са по-малко. Здравецът има способността да заздрави връзките, тъй че е добре да го посадите и в градинката си пред блока или пък в персоналната си градинка. Ще видите, че неговата мощ се показва в това да кара хората да се усмихват и да бъдат по-добри един с различен.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР