Ставаме свидетели на поредните няколко загубени дни за България, за

...
Ставаме свидетели на поредните няколко загубени дни за България, за
Коментари Харесай

НА ЖИВО: От БСП обявиха, че ПП и ГЕРБ разиграват цяла България

Ставаме очевидци на следващите няколко изгубени дни за България, за българските жители и за всички нас. Ставаме очевидци на едно безчеремонно търгуване на страната, разпределение на постове, регулатори. Всички видяхме по какъв начин тези партии, на които е поверено да ръководят страната, не се посрамиха и разиграха цяла България с едни безсмислени конференции. Това съобщи Георги Свиленски от Българска социалистическа партия.

Според него задачата на Борисов е била да извие ръцете на Политическа партия, а те цяла вечер да му се молят да не върне мандата


„ Стигаме до обстановка, в която Делян Пеевски има споделя какво да създадат. Да изчакат седем дни, да седнат и да се схванат. И до момента в който Кирил Петков се е молил на Борисов да изчака още седем дни, разбираме, че в петък Пеевски е написал съглашението с систематизиране на регулаторите, това демонстрира наличието на тази сглобка, отношението на тези хора към страната “, добави той.

По думите на Свиленски позицията на Българска социалистическа партия е, че този мандат не би трябвало да бъде изпълнен. Според опозицията би трябвало да има предварителни избори.

„ Това, което следва да се случи, в случай че се случи, подсигурява неустановеност, неустойчивост, кражба и систематизиране на държавните постове, което България не заслужава. Ние сме обезпокоени от развиването на обстановката “, съобщи той.

Българска социалистическа партия ще продължи да пази ползите на българските жители

„ В съглашението, което ГЕРБ не желаят да подпишат. Няма нито една дума за цени на горивта. За цени на водата, за цени на услугите. За приходите на жителите, акцентира Свиленски. Българска социалистическа партия ще продължава да предлага разрешаване на тези проблеми на хората “, безапелационен е Свиленски. „ Можем още да разкажем на жителите какъв брой нездравословно е това ръководство. “

Нинова се възвръща, заяви Свиленски за здравословното положение на водача на Българска социалистическа партия, която беше оперирана.

Още вести четете в категория България
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР