Ставаме свидетели на безцеремонно търгуване на държавата, разпределяне на постове

...
Ставаме свидетели на безцеремонно търгуване на държавата, разпределяне на постове
Коментари Харесай

Георги Свиленски: Делян Пеевски е написал споразумението с разпределението на регулаторите

„ Ставаме очевидци на безогледно търгуване на страната, разпределение на постове и регулатори “, сподели Георги Свиленски от Българска социалистическа партия, откакто Мария Габриел от ГЕРБ-СДС получи първия мандат за сформиране на кабинет от президента.

„ Целта е Борисов да извие ръцете на „ Продължаваме промяната “. „ Промяната “ цяла вечер се моли да не връщат мандата, с цел да стигнем до обстановка, в която Делян Пеевски да им каже да седнат да се схванат. Разбираме, че в петък Делян Пеевски е написал съглашението с разпределението на регулаторите, което още един път демонстрира наличието на тази сглобка, отношението на тези хора към България “, разяснява той.

С връчването на първия изследователски мандат публично парламентарната рулетка се завърта

„ Мандатът не би трябвало да бъде изпълнен. Трябва да бъде върнат и да идем на избори. Това, което следва да се случи, подсигурява неустойчивост, кражба и систематизиране на държавните постове и благосъстояния. Изключително сме обезпокоени “, добави Свиленски.

Той добави, че в случай че мандатът бъде изпълнен, Българска социалистическа партия ще продължи да бъде съпротива.

„ Проведох диалози с ПП-ДБ за координиране на текстовете, които касаят квалифицираните болшинства и бяха утвърдени от ГЕРБ “, показва той

„ В съглашението, което е по медиите, а ГЕРБ не желае да подпише, няма нито дума за цените на водата, на горивата, на телекомуникационните услуги, за приходите на жителите. Спори се кой да бъде министър, по какъв начин да бъдат разпределени регулаторите “, акцентира Свиленски.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР