“Ставаме свидетел на разпад на статуквото и на усилията то

...
“Ставаме свидетел на разпад на статуквото и на усилията то
Коментари Харесай

Костадинов: Ние сме свидетели на кадифен държавен преврат

“Ставаме очевидец на разпад на статуквото и на напъните то да бъде избавено на цената на всевъзможен компромис. Изнесеният обществено запис от съвещанието на Политическа партия сподели задкулисието ”. Това съобщи водачът на Възраждане Костадин Костадинов.

“Имате ли подозрения, че тези хора ще пазят всевъзможни ползи, само че не и националните. Ние сме очевидци на кадифен държавен прелом ”, сподели още Костадинов.

Кандидатът за министър председател акад. Николай Денков незабавно му отговори.

„ Бяха казани доста неща от политиците преди мен, множеството от тях изцяло погрешни и изпълнени от политическа измама “, съобщи той.

„ Едно изявление беше вярно. Да, българският народ е умен, схваща какво се случва и ще реши самичък, няма потребност да му се подсказва за какво се прави това държавно управление. Същият този народ е споделил по делата ще ги познаете и по делата ги съдете. Хората ми споделиха „ не се отхвърляйте, направете държавно управление, другояче ще настъпи безпорядък “, тъй че никой няма право да се изрича от името на българския народ “, добави Денков.

„ Аз се гордея с този Министерски съвет, тъй като тези хора могат да свършат работа “, безапелационен е акад. Денков. Той означи, че в една доста сложна обстановка най-малко се пробват и могат да създадат държавно управление „ Това е държавно управление за европейското развиване на България в интерес на хората и на бизнеса. “

Той уточни, че това, което е зле за България, е добре за партия „ Възраждане “.

 

Етикети: акад. Николай ДенковВъзражаднеКостадин Костадинов
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР