Става ясно, че Борисов е попаднал в зависимости. Тук въпросът

...
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Борисов се възползва от проститутки |

Става ясно, че Борисов е попаднал в зависимости. Тук въпросът е дали е подвластен единствено от корупционни схеми, или от корупция и проституция по едно и също време. Той изяснява, че някаква красива госпожа се явява там, с цел да му задоволява човешките потребности. Начинът, по който изяснява цялата тази басня, демонстрира, че той се възползва от подобен вид услуги. Задоволяването на човешки потребности е услуга. Много са значими думите.

Това съобщи съпредседателят на Демократична България ген. Атанас Атанасов пред бТВ във връзка, в което министър председателят съпоставя дамата, която евентуално е направила фотосите в спалнята, с Мата Хари - фамозната холандска стриптизьорка, куртизанка и разузнавач най-малко на две разузнавания по време на Първата международна война.

" Откакто излязоха фотосите, държание на Борисов е доста гузно. Вижте след какъв брой месеца той даде изявление, и то в немската преса - дори по метода на задаване на въпросите, си проличава иронията към него. В Германия проституцията е узаконена, а в България не е и се носи наказателна отговорност ", разяснява ръководителят на ДСБ. 

Не е съществено обяснението, че револверът е негов, а пък парите вътре не са, означи Атанасов.

" Липсата на пояснение за тези фотоси го принуждава да стига до тези екзотични пояснения ", смята той. 

Според него нужно е обективно и цялостно следствие, тъй като става въпрос за " възможни зависимости на министър-председателя на България ".

" Не изключвам опцията, когато Борисов " падне " от власт, основният прокурор да организира някои от следствията - " Мишо Бирата ", " Кумгейт ", " Суджукгейт ", " Ало, Ваньо " и други ", сподели още Атанасов и добави, че при днешната настройка на институциите не можем да очакване обективно следствие за фотосите.

По думите му Демократична България е оповестила 70 едри корупционни схеми от ръководството на Борисов и точно тези схеми пълнят чекмеджето му, а не " някаква мистериозна госпожа ". 

С кои обединения ще се сплоти Демократична България?

За да може да бъде разградена Борисовата страна, би трябвало съсредоточена мощ, съобщи ген. Атанасов.

" Не е значимо с кого (се прави коалиция - бел. ред.), а за какво ", уточни той.

Трябва да се обясни дали имаме. Държавата се ръководи от една клика, която е тежко корумпирана и това се демонстрира посредством социологията, тъй като през лятото и есента над 70% от хората желаеха незабавна оставка точно поради корупцията, съобщи съпредседателят на Демократична България. 

Демократична България сме сплотени и ще се явим на изборите в този формат. Напреднали сме в подготовката, каза водачът на ДСБ.

Ген. Атанасов е на мнение, че главната цел на Борисов е била да удържи непременно властта, с цел да иде на постоянни избори - с цел да няма служебно държавно управление, тъй като ще му се извадят прекалено много кирливи ризи и с цел да може той, т.е. ръководещите, да провежда изборния развой.

Трябва да се обедният извънпарламентарните сили, с цел да следят изборния развой, означи още лидерът на ДСБ.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР