Статуята на легендите от Бийтълс е един от символите на

...
Статуята на легендите от Бийтълс е един от символите на
Коментари Харесай

Когато коронавирусът засегне и The Beatles

Статуята на легендите от Бийтълс е един от знаците на Ливърпул. И несъмнено, едно от местата в града, които притеглят като с магнит.

Всеки желае да се снима с Джон Ленън, Пол Маккартни, Ринго Стар и Джордж Харисън. Сега обаче поради пандемията от ковид тълпи от туристи няма да по какъв начин да се видят.

Вместо туристи, до скулптурите на Джон Ленън, Пол Маккартни, Ринго Стар и Джордж Харисън има хора със защитни костюми и маски, които ги пръскат с дезинфектант.

on Oct 1, 2020 at 12:33pm PDT

Те са подложени на сериозна стерилизация, защото в града към този момент са наложени по-строги ограничавания поради ковид. Това е една от четирите области в Англия, които би трябвало да съблюдават по-строги правила, заяви Sky News.

Британският министър на опазването на здравето Мат Ханкок прикани жителите в района на град Ливърпул, Уорингтън, Хартълпул и Мидълзбро да не се смесват с тези от други семейства - с изключение на в открити пространства като паркове.

on Apr 27, 2020 at 7:00am PDT

Той помоли също по този начин да заобикалят " всички, с изключение на основни пътувания ", което значи, че хората към момента могат да вървят на работа и в учебно заведение. Г-н Ханкок сподели, че ограниченията са нужни, защото " в някои елементи на страната вирусът се популяризира бързо ", като случаите в Ливърпул стигат до 268 на 100 000 души.

Още при започване на пандемията фигурите на Beatles се използваха като знак на битката срещу ковид, а именитите музиканти бяха с маски на устите.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР