Статусът ми не е Отваряйте кръчмите и дискотеките. Не съм

...
Статусът ми не е Отваряйте кръчмите и дискотеките. Не съм
Коментари Харесай

Ицо Хазарта: Навремето един политик е преценил, че и евреите не са му приоритет

Статусът ми не е " Отваряйте кръчмите и нощните заведения ". Не съм душевно болен и ми е ясно - януари 2021 година в Европа няма отворени нощни заведения. Не обичам персонално да върша нападки. Но дано кажа по този начин: Виж, приятелю, ти си почти на моите години. Станал си професор по медицина, което приказва за висок разсъдък. Избрали са те за министър, което обезсмисля ненапълно предходното изречение. Не мога да приема подобен човек да каже, че някой не е приоритет. секи един българин е приоритет. Навремето един политик е решил, че евреите не са му приоритет. Методите са се трансформирали, само че крайният резултат се обрисува да
Това разяснява пред bTV рапърът Христо Петров, прочут като Ицо Хазарта.

Повод за думите му е една обява отпреди няколко дни, която взриви обществените мрежи. Тя бе във връзка позицията на здравния министър проф. Костадин Ангелов, който направи относително остро изявление по адрес на затворените сектори и оставените без приходи хора.

Реакцията бе мигновена и бурна. В обществените мрежи обаче консуматори реагираха и отрицателно.

" На всички, които ми споделиха, че не съм способен ще кажа по този начин: В сегашното държавно управление министърът на екологията е добър танцьор, министърът на енергетиката е добър счетоводител. А министър-председателят е телохранител на предходния министър-председател. Казвам го като доказателство, че във всяка една специалност може да има управници, които да са такива поради верните решения, взети в верния миг ", уточни Ицо Хазарта.

" Не желая да се трансформирам в представител и бранител. На нас ни е неразрешено да работим. И тези хора споделят " Добре, за общото богатство няма да работим. Но задават един елементарен въпрос: При какви условия ще можем да работим още веднъж? Отговорът е " Стига сте ревали " и от обществото, и от властта. Казват " Има по-важни от тебе ". Нахално е да питаш към този момент. Подценяваш вируса, по какъв начин ще питаш... Вирусът е рисков и доста гнусен. През разум не му минава на никого да подценява вируса ", изясни още Хазарта.

Той уточни, че желае да се имунизира.

" Вярвам на същински лекари, не на Гугъл доктори и Фейсбук медици. Искам да се имунизирам и желая всички да го създадат. Притесняват ме темповете на имунизиране. Докато пристигна моят ред, или няма да има вирус, или няма да ме има мене. В Румъния нещата се случват няколко пъти по-бързо от тук. Там не живеят извънземни. Там също живеят хора ", уточни Хазарта.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР