Статуквото агонизира пред очите ни - с тези думи описа

...
Статуквото агонизира пред очите ни - с тези думи описа
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Статуквото агонизира пред очите ни, правителство ще подкрепим само с наш мандат

Статуквото агонизира пред очите ни - с тези думи разказа резултатите водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов.
Прочетете още
" Благодаря на хората, които избриха " Възраждане ", на следващия ден ще имаме съответните резултати, само че несъмнено е едно - " Възраждане " бележи максимален растеж ", уточни Костадинов. По думите му, партията е нараснала поддръжката с сред 150 000-170 000 гласа. 

По думите обаче на Костадинов, партията му няма да поддържа какъвто и да е вид за ръководство. Единствена алтернатива той посочин персонално да образува държавно управление с техен мандат. 

" Ние сме подготвени да предложим кабинет на Възраждане. Ако не ни се даде опция в този момент - на идващите избори, когато станем първа политическа мощ ", уточни Костадинов.

Като максимален проблем политическият лидер отчете обстоятелството, че 60% от българите не излязоха да гласоподават. 

" Най-големият ни проблем е апатията. 2/3 от българите не имат вяра в страната. В една демократична страна изборите дават опция да поправиш грешката си. Страшно доста българи поправят грешките си от предходни избори. В тези хора, които през днешния ден ни поддържат, влизат хора, които са дали своят вот за други партии преди. ", уточни Костадинов. 

Костадинов разясни, че Поредния лист магнитски магнитски, брутална вътрешно политическа интервенция от Съединените щати за промененото говорене на Борисов за коалиция с Политическа партия след последния лист на Магнитски с някогашния министър на финансите Владислав Горанов. 

Ако има подобен съюз той ще е единствено и само плод на непозната настойчивост, смята още Костадинов за възможна коалиция при тези резултати. 

" Двете политически сили, които са с минимална разлика умерено могат да си създадат едно проамериканско държавно управление в страната. Те не се понасят, нито те, нито техните гласоподаватели. Лидерите им не са простаци и знаят това. Ако спазят своите предварителни обещания, няма да угодят на Американския дипломат ", уточни Костадинов и разяснява, че има брутална вътрешно политическа интервенция от Съединените щати, която е рефлектирала в промененото говорене на Бойко Борисов за коалиция с ПП-ДБ след последния лист на Магнитски, в който бе включен някогашният министър на финансите Владислав Горанов. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР