Статистите от митинга в подкрепа на референдумите ги измамиха с

...
Статистите от митинга в подкрепа на референдумите ги измамиха с
Коментари Харесай

Дори статистите на фарса на Путин не получиха рубли

Статистите от митинга в поддръжка на " референдумите " ги излъгаха с парите. Обещаха по 800 рубли, само че даже и толкоз не получиха. За присъединяване в концерта " Не изоставяме своите ” на Манежния площад в Москва дадоха обещание възнаграждение – от 500 до 800 рубли. Въпреки това даже тези дребни суми по този начин и не са били преведени, споделиха почитателите на канала „ Можем да разбираем “.

„ Направих фотография на старта и на финала – на паметника на Карл Маркс. Но парите по този начин и не пристигнаха “, оплака се един от почитателите. Този случай не е единствен, както се вижда от скриновете от чатоветете на масовката. Организаторите към момента не са обяснили по кое време ще дойдат парите – и дали въобще ще дойдат.

В обществените мрежи набираха статисти за петъчния протест. Това се извършваше от специфични организации, работещи по напътствие на политическите сдружения. Въпреки че като уредник публично беше посочен " Народен фронт ", статисти набираха също по този начин и Комунистическата партия на Руската федерация и районите, оповестиха читатели на " МО ".

На самия протест, съгласно Meдузa, хвалеха Путин и се радваха на мобилизацията с песните на Чичерина. Самият президент обаче подцени събитието. Путин не смее да напусне бункера си, от който дава заповеди за изтребване на цивилни дами и деца в Украйна.

Източник: Можем объяснить

Бесарабски фронт


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР