Статистиките в сферата на жилищното имущество през последните две години

...
Статистиките в сферата на жилищното имущество през последните две години
Коментари Харесай

Многофамилна жилищна сграда като синоним на повишеното качество на живот в големия град

Статистиките в областта на жилищното имущество през последните две години сочат изрично, че наклонността е към миграция от огромния град към по-малки обитаеми места. Пандемията е основен фактор, който прекатурна метода на работа и надлежно този на живот. Разбира се, аргументите са сложни, само че водещо е нарасналото търсене на по-силна връзка с природата, успокоение и време за фамилията.

Но за какво да се отхвърляме от преимуществата на огромния град, когато можем да намерим хармонично място за живот, точно там?

 ATG Design ATG Design

Многофамилен комплекс се трансформира в желан избор на пазара на недвижими парцели. Той дава доста повече независимост от затворените жилищни комплекси и е добра опция за сливане на огромни фамилии в обща постройка, без да вършат компромис със самостоятелността.

Хващайки тази наклонност, архитектурното студио ATG Design стартира да създава концепцията по огромния план “Кипарисите” при започване на 2021 година Концепцията е създаване на многофамилна постройка с 4 обособени мезонета, всеки от които със личен двор.

“Привърженик съм на сплотената микросреда, учредена на концепцията за дружност и взаимопомощ. Вярвам, че многофамилният комплекс основава тази опция по натурален метод и е подобаващ, както за огромни фамилии от няколко генерации, по този начин и за по-широк другарски кръг от семейства.” - споделя арх. Попова, която стои зад концепцията на “Кипарисите”.

По време на пандемията, доста фамилии останаха разграничени за дълго, а грижата за децата от наслаждение се трансформира в предизвикателство, взето дружно с работата от у дома. Точно в този подтекст многофамилна постройка, разполагаща по едно и също време с усамотение и непосредственост до фамилията, се трансформира в скъп актив и синоним на независимост.

Огромните дворни пространства, както и добре интегрираните в архитектурата дървесни типове, основават неповторима непосредственост с природата, освен това в границите на София. По този метод забързаният живот в столицата може сполучливо да се балансира с избора на подобаващ дом.

 ATG Design ATG Design

По всичко проличава, че хармонията и качеството на живот са неизменима насочна точка в работата на ATG Design. Екипът от архитекти и дизайнери наяве го акцентира във всеки един собствен план. Затова приказват красивите фасадни облицовки и панорамните прозорци, които се трансформират в запазена марка на архитектурния им жанр.

Спецификации на многофамилна жилищна постройка “Кипарисите”:

► 4 мезонета на 3 равнища с самостоятелна разгъната повърхност от 270 кв.м.

► Дворно пространство: вариращи от 158 кв.м до 298 кв.м.

► Паркоместа: 8

► Статус: в градеж

Може да разгледате целия план “Кипарисите” в.

 ATG Design ATG Design
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР