Статистиката показва, че през последните години все по-устойчиво нараства броя

...
Статистиката показва, че през последните години все по-устойчиво нараства броя
Коментари Харесай

Над 370 000 клиенти на ЧЕЗ Електро получават фактурите си онлайн


Статистиката демонстрира, че през последните години все по-устойчиво нараства броя на клиентите, които избират да получават сметките си по електронен път. Над 370 000 клиенти на „ ЧЕЗ Електро България “ АД към този момент са оценили удобството, сигурността и екологичните изгоди на електронната фактура, оповестяват от сдружението.

През 2017 година отказалите се от хартиения притежател на сметката за електрическа енергия са над 62 000. Предоставяната от Дружеството опция за електронна фактура разрешава на клиентите да понижат потреблението на хартия с 8 880 000 листа годишно.

От въвеждането на услугата през 2011 година досега, абониралите се за по-модерния и екологичен електронен вид на фактура, дадоха своя принос в запазване на околната среда, като с избора си избавиха от изсичане над 3 550 дървета, икономисаха над 32 милиона листа хартия, или почти 273 тона хартия и 682 мегаватчаса електрическа енергия, нужна за производството им.

Освен безспорните си екологични изгоди, електронната фактура е извънредно комфортна за клиентите. Те я получават незабавно след издаването ѝ и имат достъп до списък на месечните си сметки за електрическа енергия. Електронната фактура подсигурява сигурна отбрана на персоналните данни, икономисва време и дава опция за елементарно и практично управление на разноските. Тя е годен, електронно подписан данъчен документ, който е изцяло еднакъв с хартиената версия. Бързото и навременно приемане на информацията за месечните отговорности, сигурният достъп до данните когато и да е, обезпечават в допълнение успокоение и комфорт.

Електронната фактура е изцяло безвъзмездна. Тя може да бъде декларирана на корпоративния уеб страница www.cez.bg, в центровете за обслужване на клиенти на „ ЧЕЗ Електро България “ АД, на телефон 0700 10 010 или в офисите на Изипей . За задачата е належащо да се даде потребителски номер, оторизационен код и имейл адрес. След регистрацията клиентите могат да наблюдават документите си както в електронния списък на уеб страницата, по този начин и на посочения от тях имейл адрес.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР