Статистиката показва, че мъжете успяват да осъществят първото си по-сериозно

...
Статистиката показва, че мъжете успяват да осъществят първото си по-сериозно
Коментари Харесай

Кои са по-добри шофьори - мъжете или жените

Статистиката демонстрира, че мъжете съумяват да осъществят първото си по-сериозно ПТП по-бързо от дамите. Дамите, въпреки това, се отличават със своята " дарба " да намират странни трудности на пътя. В опит да избегнат локви и дупки, те съумяват да насочат колата непосредствено към тях и вследствие на това са два пъти по-склонни от мъжете да създадат така наречен непредизвикано ПТП.

Тези данни са получени въз основа на разбор ПТП-та от водачи през последните шест месеца и са предоставени от компанията за техническа помощ и евакуация на METR. Също по този начин, съгласно получените данни, дамите по-често се нуждаят от доставка на гориво, тъй като то " ненадейно " свършва навръх пътя.

Проблемите при дамите най-често пораждат заради неустановеност и липса на механически умения, до момента в който при мъжете, в противен случай, бъркат от несъразмерна самонадеяност и немарливост, споделят специалистите. На доста места по света мъжете постоянно карат до момента в който са в нетрезво положение, което води освен до съществени вреди, само че и до злополуки с съдбовен край.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР