„Статистически недостоверен“ – по този начин началникът на „Пирогов“ проф.

...
„Статистически недостоверен“ – по този начин началникът на „Пирогов“ проф.
Коментари Харесай

Балтов към НЦОЗА: Следващата вълна ще я лекувате ВИЕ!

„ Статистически недействителен “ – по този метод началникът на „ Пирогов “ проф. Асен Балтов дефинира с обява в обществените мрежи показания през вчерашния ден отчет на Националния център по публично здраве и разбори за смъртността от ковид у нас, заяви бТВ.

В документа имаше тежки рецензии към работата на здравните управляващи и на Националния действен щаб (на множеството от чиито брифинги Балтов присъстваше – б.р.), като ограниченията бяха избрани като непоследователни и, а хронично болните са станали огромната жертва на Коронавирус епидемията. Членът на щаба Николай Витанов също сподели, че зад някои решения е имало и политически доводи, като даде образец с разхлабването на ограниченията.

Балтов обаче е безапелационен: „ Първо и най-важно е какъв брой са действително инфектирани и преболедували от COVID-19? Едва по-късно може да се приказва за смъртност, неточности и пропуски! За 15 месеца къде е проучването за същинския брой на преболедували? На 100 диагностицирани 15 умряли е един процентът смъртност, а на 500 диагностицирани (скрити и нерегистрирани) 15 умряли е напълно различен %! Това е първа и съществена причина за тотално деформиране на данните! “.

Той назовава екипа на НЦОЗА „ неповторими “ и декларира: „ Следващата вълна ще я лекувате ВИЕ! “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР