Стартират проверки за е-винетки в цялата страна. Националното тол управление

...
Стартират проверки за е-винетки в цялата страна. Националното тол управление
Коментари Харесай

Почти 330 хиляди винетки изтичат през януари, стартират масови проверки

Стартират инспекции за е-винетки в цялата страна. Националното тол ръководство моли водачите да ревизират валидността на закупената винетка, тъй като единствено през януари изтичат повече от 324 хиляди годишни винетки, оповестиха от Агенцията " Пътна инфраструктура " (АПИ).

На интернет страницата www.bgtoll.bg от бутона " Проверка на винетка " след въвеждане на регистрационния номер на автомобила и страната, в която е регистриран, всеки може да получи информация за крайния период на електронната винетка, без значение от кое място е купена – от търговски обекти на АПИ или в комерсиалната мрежа на сътрудниците на АПИ. Статусът може да е " деен ", " с изминал период " или " необработен " в случаите, когато винетката е купена с отсрочен старт до 30 дни от началната дата на годност.

Електронни винетки могат да бъдат закупени от интернет страницата www.bgtoll.bg или посредством мобилното приложение, както и в останалите канали за продажба на АПИ – на гише против заплащане в брой или посредством терминал за самотаксуване – с карта. Купуването на е-винетка може да се реализира и посредством партньорската мрежа на АПИ.​
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР