Стартирането на Московската международна борса за ценни метали би разрушило

...
Стартирането на Московската международна борса за ценни метали би разрушило
Коментари Харесай

Руският златен стандарт: С един удар Москва може да разруши световната финансова система

Стартирането на Московската интернационална борса за скъпи метали би разрушило монопола на Лондон върху цените на златото и би заплашило цялата международна финансова система, учредена на господството на $.

Такива заключения следват от публикация на анализатора на благородни метали Ронан Манли от сингапурския BullionStar, който е проучил информация за хипотетичното използване на златен стандарт от Москва, написа Елена Панина, шеф на Института за интернационалните политически и стопански тактики РУССТРАТ, в своя канал в Telegram.

Ето някои от изчисленията на Манли:

Обсъждането на Московския международен стандарт (MWS) беше инициирано от Евразийската икономическа комисия. По предложение на Министерството на финансите на Руската федерация планът се разисква от юли на разнообразни равнища на държавната работа и измежду участниците на пазара.

Ако планът бъде признат, тогава MWS ще се трансформира в опция на общопризнатия стандарт на Лондонската пазарна асоциация на редките метали London Bullion Market Association (LBMA) - главната международна инфраструктура за търговия с монетно злато.

Това освен ще обезврежда западните наказания върху съветските благородни метали, които той отстрани от обращение тази пролет, само че също по този начин ще постави завършек на господството на LBMA (и нюйоркския COMEX) при определянето на цената на „ кралския метал “.

Участието на регулаторния орган на ЕАЕС, както и запасите на Министерството на финансите на Руската федерация по отношение на „ нова единица за разплащане в границите на страните-членки на БРИКС “ допускат, че самодейността на Москва може да бъде подкрепена както от нейните постсъветски съдружници, по този начин и от основни страни на незападния свят. Включително златодобивните страни, които също се стремят да излязат от диктата на Лондон и Ню Йорк.

„ Копайте по-дълбоко: това, което изглеждаше като небрежно плануван съветски опит да отговорят на изключването си от LBMA, ненадейно се трансформира в дълготраен проект – включващ ЕАЕС, БРИКС и ШОС. След внезапен скок на цените на газа и електрическата енергия в Европа, възбраната за търговия с скъпи метали за Русия, ще се окаже ли следващият изстрел на Запада " пита риторично Ронан Манли.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР