Стартирането на крипто борсата M2 в Абу Даби бележи значително

...
Стартирането на крипто борсата M2 в Абу Даби бележи значително
Коментари Харесай

Новата крипто борса M2 официално стартира в Обединените арабски емериства

Стартирането на крипто борсата M2 в Абу Даби бележи доста развиване на крипто инфраструктурата в Близкия изток.

Регулирана от Регулаторния орган за финансови услуги (FSRA), тя има за цел да дава на клиентите на дребно и институционалните клиенти в ОАЕ цялостни услуги за покупка, продажба и настойничество на цифрови активи.

Предлаганите услуги ще включват:

  • Попечителство на виртуални активи: Инвеститорите ще могат да ръководят своите виртуални активи в попечителските портфейли на M2 и офлайн оборудването за предпазване, комфортно и несъмнено.
  • Търгувайте AED с BTC и ETH – M2 скоро ще може да предложи на институции и клиенти на дребно опцията да търгуват AED с водещи криптовалути, Биткойн (BTC) и Етериум (ETH).
  • Купи и продай с AED: Лесен за потребление механизъм за влизане и излизане от платформата ще бъде възложен на клиенти от ОАЕ.

Техният артикул Earn, който може да се похвали с рентабилност до 10.5% от Биткойн и Етериум , е атрактивно предложение на пазара, евентуално привлекателно за вложителите, които търсят възвръщаемост от своите криптовалути .

Водена от съоснователите Биджан Ализадех Фард и основния изпълнителен шеф Стефан Кимел, и двамата със забележителен опит във финансовия и крипто бранша, M2 е събрала управителен екип с разнороден опит от уважавани институции като JP Morgan, Deutsche Bank, Goldman Sachs и други.

Техният акцент върху спазването на нормативните условия и сигурната платформа е отзив от уговорката им да открият доверие в нововъзникващия клас цифрови активи.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР