Стартиралият в средата на лятото портал - OpenVratsa.bg, обяви конкурс

...
Стартиралият в средата на лятото портал - OpenVratsa.bg, обяви конкурс
Коментари Харесай

“Open Vratsa” търси най-добрите фотографи във Враца и региона

Стартиралият в средата на лятото портал - OpenVratsa.bg, разгласи конкурс за най-хубава фотография, снимана във Враца или района. Целта му ще бъде да открие най-хубавите фотографи измежду хората занимаващи се с занимание снимка в България, както и да показа пред по-голяма публика красивата природа, историческите и културни забележителности на Враца.
Жури, формирано от професионалните фотографи Калин Мицев (Враца), Мариян Георгиев (Враца) и Симеон Донов (София), ще прави оценка претендентите в три съществени категории: Природни и/или исторически забележителности ; Култура, изкуство и развлечения; Улична (Street) снимка и Градски пейзаж ( C ity landscape) . Добавена е и една обща категория - „ Други “, с концепцията да бъде възнаградено усилието и на тези фотографи, които не съумеят да се впишат в горните 3 категории.
Заявки се одобряват от 17.09.2020 на адрес, а цялостните условия за присъединяване ще намерите на. Крайният период за изпращане на фотосите за присъединяване във фотоконкурса на OpenVratsa.bg е 17.10.2020, а най-хубавите три фотоси, определени от журито, ще си разпределят премията от 1 000 лв., предоставена от Фондация „ Америка за България “ и Община Враца – публични сътрудници на плана.
 Враца отваря порти за туристи с нова платформа „ Open Vratsa “ Враца отваря порти за туристи с нова платформа „ Open Vratsa “
Омагьосваща природа, богата история, кулинарни завършения и нов имидж. Това са детайлите, на които ще заложи „ Open Vratsa&ldquo...

Екипът, основал Open Vratsa, се концентрира върху популяризирането на града посредством най-впечатляващите му забележителности, като пещерата „ Леденика “, проходът „ Вратцата “, водопадът „ Скакля “, естествен парк „ Врачански Балкан “, къщата-музей на баба Илийца, паметникът на връх Околчица и атрактивни събития, като „ Фолклорен събор Леденика “, „ Фестивал на баницата “, „ Музика в пещерата “ и други.
Отвори Враца. Позволи да те впечатли.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР