Стартиралата своето съществуване през 2018 година компания APEX разпространи нови подробности за

...
Стартиралата своето съществуване през
2018 година компания APEX разпространи нови
подробности за
Коментари Харесай

Електрическият суперспортист APEX AP-0 на цена от 150 000 лири

Стартиралата своето битие през 2018 година компания APEX популяризира нови подробности за суперспортната си и изцяло електрическа кола AP-0, която се очаква да бъде пусната в производството през последната четвърт на 2022 година.

С извънредно олекотена структура, върхова аеродинамика и мощно електрическо задвижване, концепцията AP-0 обещава да предложи свободен пробег от до 515 километра, както и опция за бързо зареждане при съществуване на съответната инфраструктура.

Серийната версия на APEX AP-0, базовата цена на който е избрана на 150 000 английски лири, ще разполага с лазерна LiDAR система за повишение на сигурността на пътя, както и с холографски екран с добавена реалност, и с виртуален състезателен инструктор.

Електрическият състезателен модел, който тежи само 1200 кг, ще бъде оборудван с интегриран в пода батериен модул с капацитет от 90 kW и ще предложи възможност за ускоряване от 0 до 100 км/ч за единствено 2.3 секунди. Максималната скорост на движение на електрическия автомобил ще бъде 305 км/ч.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР