Стартираха директните продажби в жилищен комплекс отличаващ се със стилна

...
Стартираха директните продажби в жилищен комплекс отличаващ се със стилна
Коментари Харесай

Нов 5-звезден гигант в Западен

Стартираха директните продажби в жилищен комплекс отличаващ се със стилна и съвременна архитектура, елементарен достъп, многофункционален търговски комплекс, обезпечени градски улеснения на фона на завладяващата гледка на Родопите. Жилища с отлична фунционалност, проектирани, с цел да задоволят нарасналите критерии на дом или капиталов парцел на новото потомство клиенти. 
Прочетете още
Това са главните активи на новия жилищен комплекс на  „ Star Residence “  - компания с дълготраен опит в разнообразни сфери. Освен със строително-инвестиционната активност, холдингът има няколко извънредно сполучливи плана в строителството и менажиране на хотели, което им разрешава да комбинират най- новите трендове и технологии в жилищното строителство с грижата за хората и техните улеснения. " Ще предложим на нашите клиенти същинско 5-звездно преживяване ", дават обещание от компанията. 

През 2022 година  „ Star Residence “ започва с новаторската постройка „ Eagle “ , която към този момент е изцяло разпродадена. След триумфа на  „ Eagle “ , компанията направи първа копка и на новия си план –  „ Fenyx “  – изкушаващо комбиниране от съвършена локация в непосредствена непосредственост до парк „ Отдих и просвета “, светли и просторни жилища с функционални и практични разпределения на пространствата, мaĸcимaлнa бeзoпacнocт, cпoĸoйcтвиe и пpocтpaнcтвo, които основават блaгoпpиятнa cpeдa зa ĸaчecтвeн и xapмoничeн живoт. Разположен в  непосредствена непосредственост до „ Гребна база “, чиято разнообразна растителност способства за качествена среда на живот с по-чист въздух и успокоение, както и чудесна опция за разходки и разнородни спортни действия. Не  случайно този регион е един от най-предпочитаните региони за живеене в града.Проекта предлага 100% обезпечено паркиране с надземни и подземни паркоместа и гаражи. Предвидени са и зарядни станции за електрически автомобили.



На територията на комплекса ще намерите  аптека,  дентален център,  фитнес, ресторант и огромен хранителен магазин, което ще направи живота ви по-удобен и удобен. Вашият звезден дом e с следен достъп и Видеонаблюдение 24/7,  предлагащ  допълнителна сигурност и успокоение за вас и вашето семейство.

Благоприятната локация на комплекса ви обезпечава всичко от което се нуждаете - паркове, детски градини и учебни заведения, публичен превоз, мол Пловдив, ĸypиepcĸи ycлyги, pecтopaнти, ĸинa, мeдицинcĸи цeнтpoвe, aптeĸи, фитнec зaли и дp.  и трансформира „ Fenyx “ в удобно пространство за живеене, отмора, основаване на семейство и развъждане на деца.



Твоят звезден дом !  е един от главните правила на  " Star Residence “ и във връзка с вложените материали, вложителите одобряват това мото безусловно. Основен приоритет при избора на материали за комплекса са тяхното качество и резистентност.

Фасадите са с окачена вентилируема фасадна система,  осигуряваща жанр и висока техническа резистентност. Другото преимущество на този вид структура - през лятото защищава постройката от навлизане на парещ въздух, а през зимата работи като спомагателна топлоизолация, понижавайки доста разноските за поддръжка.

Строителят е заложил на качествена  алуминиева дограма, гарантираща съвършена шумо- и топлоизолация на всеки апартамент. Компанията предлага и набор довършителни услуги, което може да улесни извънредно клиентите, пестейки им време и нерви. Общите елементи са изпълнени с висококачествени материали - гранит, мрамор, желязо, дървен фурнир. Важен подробност е, че комплексът разполага и с съвременна система за дестилация на питейната вода. 



Във „ Fenyx “може да откриете студиа, двустайни, тристайни и четиристайни жилища с панорамни гледки към Родопите. Различните жилища осигуряват богат избор от разпределения, изложби и квадратури, които да задоволят нуждата на другите семейства. В началните етепи на строителството има опция за сливане на жилища, за подготовката на „ интелигентен дом “, подово отопление, както и за обмисляне на всички довършителни работи.

 

Koмплeĸc:   Затворен комплекс Star Residence

Лoĸaция:  наоколо до парк „ Отдих и Култура “ / бул. Пещерско шосе

Брой здания:  4

За постройка: Fenyx

Брой жилища:  2 20

Гаражи и паркоместа:  надземни и подземни паркоместа, гаражи, обособени места за паркиране в комерсиалната зона, зарядни станции

Видеонаблюдение:   24/7, следен достъп

Озеленяване:  6000 кв.м градини

Инвecтитop:  Star Residence

Πpoeĸтaнт: 4 plus Architects
Предлагат се гъвкави схеми за заплащане. 

Продажби без комисион непосредствено от вложител!

Телефон за контакт:  0890 200 204 / 0890 200 206

                                     0896 200 204 / 0890 200 233


facebook:  STAR Residence
Instagram: your.star.residence


 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР