Стартира виртуален POS терминал за плащане на сметките за електроенергия

...
Стартира виртуален POS терминал за плащане на сметките за електроенергия
Коментари Харесай

Плащаме сметката за ток чрез виртуален POS терминал

Стартира виртуален POS терминал за заплащане на сметките за електрическа енергия непосредствено на портала за електронна фактура на Електрохолд Продажби на адрес www.electrohold.bg/faktura, съобщават от сдружението. 

Услугата е налична за всички клиенти, които са регистрирани за електронна фактура, и към този момент получават сметките си за ток онлайн.

Плащането онлайн е бързо и несъмнено, като не се начисляват спомагателни такси. То може да бъде осъществено когато и да е от семейства и компании, от всяка точка на света, като се одобряват заплащания с карти Visa и Mastercard на всички български и задгранични финансови институции.

Плащането се отразява неотложно и актуализацията в потребителската система лишава минимално софтуерно време. 

Вече близо 700 000 клиенти ползват електронната фактура на Електрохолд. Е-фактурата подсигурява сигурност и отбрана на персоналните данни, като дава достъп до личен онлайн списък отвред, когато и да е, през всяко смарт устройство. Тя е годен данъчен документ и икономисва време, средства и неудобства. 

Тези, които към момента не са регистрирани за е-фактура, само че желаят да получават и заплащат сметките си за ток по електронен път, би трябвало да създадат регистрация на www.electrohold.bg/faktura, като за регистрацията е належащо да посочат потребителския си номер и последните четири числа от своето ЕГН.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР