Стартира триседмичната платена лятна програма на Електроразпределение Север за ученици

...
Стартира триседмичната платена лятна програма на Електроразпределение Север за ученици
Коментари Харесай

Електроразпределение Север обяви старта на лятната програма „Първи стъпки в кариерата“

Стартира триседмичната платена лятна стратегия на Електроразпределение Север за възпитаници и студенти „ Първи стъпки в кариерата “. Проектът се организира за трета поредна година, вследствие на триумфа от предходните две години, в които 10 от всички участници в програмата получиха опция за непрекъсната реализация в компанията. „ Първи стъпки в кариерата “ е ориентиран към студенти 3-ти и 4-ти курс или възпитаници 12-ти клас, които се образоват в областта на Енергетиката.

Програмата дава опция на участниците да се срещнат в действителни работни условия с активността на компанията и най-важните условия за определената специалност за работа в енергийния бранш. За присъединяване си бъдещите инженери получават заплащане, като в същото време получават умения и привички от своите по-опитни сътрудници в енергийната компания.

Заявления за присъединяване се подават на имейл [email protected] с тематика „ Първи стъпки “ до 10 юни 2018 година

В партньорство с техническите образователни заведения в Североизточна България, ЕНЕРГО-ПРО подава ръка на младите експерти и ги поддържа в техния кариерен път. Предварителното познаване на процесите и изискванията на труд в електроразпределителната компания улеснява младежите в избора на бъдеща подготовка и съответна позиция. Компанията организира дейни осведомителни акции в образователните заведения за разпространение на опциите за професионално развиване в област Енергетика.

Пълна информация за настоящи планове, стажантски и непрекъснати позиции са оповестени в секция Кариери на уеб страницата на ЕНЕРГО-ПРО: https://www.energo-pro.bg/bg/Karieri.

 

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР