Стартира спешна проверка в Пловдив заради на 57-годишната жена, която

...
Стартира спешна проверка в Пловдив заради на 57-годишната жена, която
Коментари Харесай

Проверяват лекаря и болницата, където е била имунизирана починалата жена

Стартира незабавна инспекция в Пловдив поради на 57-годишната жена , която е била ваксинирана с препарата на " AstraZeneca ", оповестява Народоосвободителна въстаническа армия ТВ. „ Събираме обстоятелства, нашата инспекция стартира преди 24 часа, когато разбрахме за този случай. Свързахме се с общопрактикуващия доктор на умрялата жена, иззехме цялата здравна документите и се свързахме с лечебното заведение, където е направена имунизацията ”, изясни секретарят на РЗИ - Пловдив доктор Сийка Димчева. Тя изясни, че по данни от съдебно-медицинската експертиза дамата е умряла от остра сърдечна непълнота с съществуване на белодробен оток, без данни за тромбози.
Окончателният протокол от експертизата ще бъде подготвен във вторник или сряда идната седмица. Тогава ще могат да се вършат дефинитивни заключения ”, разяснява Димчева. Секретарят на РЗИ - Пловдив заяви, че на територията на Пловдивска област са приложени малко над 14 000 дози от имунизацията на Оксфорд. „ Обичайните реакции, които чуваме, са тези, които и чакаме. Става въпрос за мъка на мястото на убождане, леко разтрисане, температура, главоболие. Това са предстоящи реакции ”, безапелационна е Димчева.
 Ваксината на AstraZeneca: Разликата в управническите решения в Австрия и България Ваксината на AstraZeneca: Разликата в управническите решения в Австрия и България
Безпрецедентно, след предложение на здравния министър проф. Костадин Ангелов, българският министър председател Бойко Борисов спря напълно ваксинацият...
Припомняме, че дамата, която живее в пловдивското село Йоаким Груево, е отишла на обикновен обзор с направление при кардиолог. „ В хода на прегледа е имало коментар по повод дали тя е належащо да бъде ваксинирана. Лекарят прави оценка положението й все още като устойчиво и може да бъде осъществена имунизация ”, посочи доктор Димчева. Все още на никое място не се загатва да има връзка сред слагането на имунизацията против COVID-19 и гибелта на дамата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР