Стартира процес по обучение на служителите на МВР - става

...
Стартира процес по обучение на служителите на МВР - става
Коментари Харесай

Вътрешният министър е готов да остане и след ротацията

„ Стартира развой по образование на чиновниците на Министерство на вътрешните работи - става дума „ Пътна полиция “, „ Охранителна полиция “ и териториалните поделения. “ Това разгласи министърът на вътрешните работи Калин Стоянов пред публицисти в Народното събрание.

Обученията са стартирали към този момент след заповед на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев.

Целта е да се подобрят практическите умения на чиновниците по график. Процесът към този момент е стартирал в някои регионални дирекции. „ Там се надяваме да покажем обстановки, при които има неподчинения, персонална отбрана, гонене на коли, следва да се употребява физическа мощ, помощни средства, огнестрелни оръжия “, показва още той.

„ По случая с умрелия мъж в Стара Загора след полицейска гонка са отстранени двама полицейски ръководители, както и двама чиновници на Министерство на вътрешните работи “, подсети още министърът.

Той изрази подготвеност да остане министър и след ротацията на премиера Денков с вицепремиера Мария Габриел. „ Ако министър председателят, вицепремиерът и водачите на партиите преценяват, съм подготвен да остана министър и след ротацията и да си довърша започнатото “, уточни още той.

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР